Izvor: Kurir arhiva vesti 22.01.2018

(Video) Pucnjava u školi u Teksasu: Ranjena učenica helihopterom prebačena u bolnicu, maloletni napadač uhapšen

Kurir 22.01.2018
Tinejdžer koji je pucao napustio je zgradu odmah nakon otvaranja vatre, ali ga je policija ubrzo pronašla i odvela u pritvor bez incidenata, prenosi AP pozivajući se na školske zvaničnike. Ranjena devojčica je helikopterom prebačena u bolnicu u… »

Užas kod Pančeva: Vatra progutala muškarca (80) u selu Omoljica

Kurir 22.01.2018
PANČEVO - U vatrenoj sitihiji koja je danas zahvatila kuću u selu Omoljica u blizini Pančeva život je izgubio Nikola B. (80). Požar je izbio u ulici Maksima Gorkog oko 11.30 časova, a iako su vatrogasci brzo reagovali, nesrećnom muškarcu nije bilo… »

Štrajk glađu u železari Zenica: Radnici traže 13 plata i uvezivanje staža

Kurir 22.01.2018
Pošto su u nekoliko navrata blokirali magistralni put M-17 i ulaz u Zenicu, što nije urodilo plodom, radnici Železare danas su odlučili da rizikuju živote da bi Vladu FBiH naterali da ispuni obećanja. Predsednik Sindikata radnika Železare Zenica… »

Novitet u crvenom pasošu Srbije: Menja nam se oznaka državljanstva, evo šta će sada pisati

Kurir 22.01.2018
BEOGRAD - Od 1. oktobra u pasoše se umesto "srpsko" u rubriku "državljanstvo" upisuje "državljanstvo Republike Srbije". Oznaka državljanstva kao "srpsko" nije bila suprotna propisima, tako rade i druge države, kažu u Ministarstvu unutrašnjih… »

Oprezno za volanom: Moguća poledica na putevima, na prelazu Preševo obustavljen teretni saobraćaj

Kurir 22.01.2018
U Srbiji se u jutarnjim satima očekuje mrаz i niske temperаture koje mogu dovesti do stvaranja poledice, pa se apeluje na vozače da budu oprezni, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS). Premа podаcimа Uprаve grаnične policije, na graničnom… »

Duterte poručio vojsci i policiji: Pucajte na mene ako postanem diktator, to je vaša obaveza!

Kurir 22.01.2018
"Ukoliko ostanem i nakon što mi istekne mandat i budem želeo da postanem diktator, upucajte me. Ne šalim se. Vaš posao je da štitite ustav i narod. Upamtite, to je vaša svečana obaveza", rekao je Duterte prilikom posete vojnoj bazi, preneo je… »

O unapređenju saradnje: Rasim Ljajić se sastao sa ministrom turizma Albanije

Kurir 22.01.2018
Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić razgovarao je danas u Beogradu s ministrom turizma Albanije Blendijem Klosijem o unapredjenju saradnje dve zemlje u turizmu. Na sastanku dvojice ministara dogovoreno je da u… »

Za mene nema života ovde! Milena se vratila u Mitrovicu: Sve me podseća na mog Olivera!

Kurir 22.01.2018
Milena Popović Ivanović juče je prvi put od ubistva supruga Olivera Ivanovića i njegove sahrane u Beogradu kročila u Kosovsku Mitrovicu, ali i u stan iz kojeg ga je 16. januara poslednji put ispratila na posao. Kako je za Kurir ispričala, sa sinom… »

Jevtić pozvan na molitveni doručak: I to po prvi put

Kurir 22.01.2018
Potpredsednik kosovske vlade i ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić pozvan je da ove godine, po prvi put, prisustvuje tradicionalnom Molitvenom doručku u Vašingtonu. Molitveni doručak je tradicija stara više od šest i po decenija po kojoj… »

Izbori u Beogradu Stamatović: Zdrava Srbija neće na izbore ukoliko se ne obezbede demokratski uslovi

Kurir 22.01.2018
BEOGRAD - Predsednikа Inicijаtivnog odborа Zdrаve Srbije (ZS) Milan Stamatović saopštio je danas da ta stranka neće učestvovati na gradskim izborima u Beogradu ukoliko se ne ispuni minimum demokrаtskih uslovа zа njihovo održаvаnje. Kako je… »