Izvor: Kurir arhiva vesti 22.01.2018

Lončar: Na KiM imamo 599 zaposlenih zdravstvenih radnika koji uopšte nisu tamo

Kurir 22.01.2018
Srbija trenutno plaća 4.224 zdravstvena radnika koji pregledaju i leče srpsko stanovništvo na Kosovu i Metohiji, ali i plaća 599 radnika koji nisu na svojim radnim mestima u zdravstvenim ustanovama, rekao je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar… »

(Foto) ukrstili kalašnjikov i glok: Američka kompanija predstavila novo čudo od pištolja

Kurir 22.01.2018
Pištolj "AK-Drako NAK-9" kompanije "Senčuri arms" kalibra je 9mm, prihvata okvire iz pištolja "glok 17" i "glok 19", a fabrički kapacitet okvira je 33 metka. Težak je 2,9 kilograma i ima cev dužine 28,3 centimetra, što je idealno za nošenje u… »

Hirurg zoran radojičić, nosilac liste SNS: Pričali smo o tome da budem gradonačelnik!

Kurir 22.01.2018
Istina je, opcija da budem gradonačelnik Beograda je bila na stolu kada smo pričali o tome da budem nosilac liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd". Ta tema je otvorena i posle izbora. To nije bila moja ambicija, ali kada sam razgovarao sa… »

Zavejana ivanjička sela: Osonice, Luka i Lučka reka bez struje, napadalo skoro pola metra snega

Kurir 22.01.2018
BEOGRAD - Sneg jakog intenziteta koji je u poslednja 24 sata padao na području opštine Ivanjica, izazvao je probleme u snabdevanju strujom u nekoliko planinskih sela i otežao normalno odvijanje saobraćaja prema višim i planinskim delovima te… »

(Video) Zemlja ponovo u opasnosti: Ogroman asteroid sve nam je bliži! Svet u strahu da je 4. februar sudnji dan!

Kurir 22.01.2018
Kada bi kojim slučajem udario u nju, naučnici smatraju da bi usledila - decenija hladnoće i mraka. Asteroid pod nazivom 2002 AJ129 otkriven je još 15. januara 2002. u okviru projekta praćenja asteroida koji prolaze blizu Zemlje, pod pokroviteljstvom… »

Naša poslanica u vrhu skupštine Saveta Evrope: Marija Obradović imenovana za potpredsednicu

Kurir 22.01.2018
Članica stalne delegacije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope Marija Obradović izabrana je za potpredsednicu te organizacije na plenarnom zasedanju, saopšteno je danas. Kako je saopštila Skupština Srbije, ona će funkciju… »

Evropski ministri spoljnih poslova: Ubistvo Olivera Ivanovića je opasan presedan, tražimo brzu istragu!

Kurir 22.01.2018
Ministri spoljnih poslova zemalja članica EU zatražili su danas u Briselu da se sprovede brza istraga ubistva srpskog političara Olivera Ivanovića i nastavi dijalog Beograda i Prištine. To je, kako prenosi Hina, izjavila hrvatska ministarka spoljnih… »

Vučić se sastao sa Čovićem: Razgovor o unapređenju Srbije i BiH

Kurir 22.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsedavajućim Predsedništva BiH Draganom Čovićem, sa kojim je razgovarao o daljem unapređenju odnosa Srbije i BiH, kao i o sveukupnim odnosima srpskog i hrvatskog naroda. Dvojica… »

(Uznemirujuće) snimak koji je zgrozio parisku javnost: Pacovi preplavili ulice, građani besni na vlasti

Kurir 22.01.2018
Snimak francuskog lista Parizijen na kojem se vidi kako stotine pacova preturaju po kontejnerima u Parizu pojačao je pritisak na gradske vlasti i ekipe za deratizaciju da krenu u akciju. Gradska skupština je pojačala mere u borbi za suzbijanje pacova… »

Razgovori o investicijama i zajedničkim projektima: Nikolić predvodi delegaciju u poseti Kini

Kurir 22.01.2018
Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić predvodiće ove nedelje delegaciju Srbije u radnoj poseti Kini, u okviru koje će se razgovarati o investicijama i zajedničkim infrastrukturnim projektima… »