Izvor: Kurir arhiva vesti 22.01.2018

Sledeća godina je prelomna za Srbiju: Evropska komisija priprema poseban dokument!

Kurir 22.01.2018
Srbija i Crna Gora mogu da postanu u najboljem slučaju članice EU 2025, a za ostvarenje tog ambicioznog cilja prelomna će biti sledeća godina, kada se od obe zemlje očekuje ispunjenje ključnih poglavlja, stoji u nacrtu strategije proširenja na… »

(Foto) zatvorski čuvari štrajkuju širom Francuske: Ovo je novi napad na nas, ne možemo više da izdržimo

Kurir 22.01.2018
Zatvorski sindikati najavili su danas "totalnu blokadu" zatvora. Ministarka pravde Francuske Nikol Belube rekla je da će se sastati sa predstavnicima sindikata kako bi pokušala da okonča krizu, a sindikati su prošle nedelje odbili predloge vlade za… »

(Foto) pevačica više nije crnka: Nećete verovati kakvu promenu je napravila, žene će odlepiti!

Kurir 22.01.2018
Gabrijela Pejčev je iznenadila svoje fanove na društvenim mrežama, a posebno dame. Ona je na društvene mreže objavila fotografiju na kojoj je pokazala novu boju kose, a komentari su se nizali. Iako je svima već poznata kao seksi crnka, ona je svoju… »

I ovaj kamen zemlje Srbije: Sud će odlučiti da li je sa Kosova ili za kupus

Kurir 22.01.2018
Poslanica Dveri Marija Janjušević najavila je da će podneti krivičnu prijavu protiv direktorke Agencije za ruralni razvoj opštine Inđija Ivane Pejović Ševrt zbog davanja lažnog iskaza u vezi sa kamenom koji je lider Dveri doneo u Skupštinu… »

Šokantan preokret? Monstrum iz Rakovice nije izvršio samoubistvo već je ubijen u zatvoru!?

Kurir 22.01.2018
Advokat Borivoje Borović, punomoćnik porodice Marka Nikolića (43), koji je bio optužen da je golim rukama zadavio sina Mihaila (4), a suprugu Maju Đorđević (38) izbo nožem više od 50 puta, podneo je krivičnu prijavu protiv NN izvršioca zbog… »

(Anketa) glasajte ko treba da ide na evroviziju: Ovo je zvaničan spisak učesnika Beovizije! Hajde da vidimo koga Srbija želi…

Kurir 22.01.2018
Svi radovi bili su potpisani šifrom tako da su imena autora bila nepoznata. Nakon izbora kompozicija od strane selekcione komisije pristupilo se otkrivanju identiteta autora muzike i teksta. Izabrane pesme takmičiće se na festivalu "Beovizija 2018."… »

Granični prelaz Šid: Policija sprečila migrante da ilegalno pređu granicu

Kurir 22.01.2018
Carinski službenici su u saradnji sa policijom 22. januara 2018. godine, na izlazu graničnog prelaza Šid, osujetili pokušaj trojice migranata da u jednom kamionu neopaženo pređu granicu. Kamion bugarskih registarskih oznaka, koji je prevozio… »

(Foto) čeka se odgovor lidera Severne Koreje: Južnokorejski aktivisti pred bivšom Kimovom ljubavnicom uradili nešto…

Kurir 22.01.2018
Policija je intervenisala i protivpožarnim aparatima ugasila plamteću sliku i zastave Severne Koreje. Aktivisti su se okupili povodom dolaska delegacije Severne Koreje predvođene vođom benda "Moranbong", Hjon Song Vol. Hjon je sa svojim bendom u… »

Ne davimo Beograd počeli prikupljanje potpisa za beogradske izbore: Na listi 80 imena, uglavnom stručnjaci iz raznih oblasti

Kurir 22.01.2018
Inicijativa "Ne davimo Beograd" počela je danas sa prikupljanjem potpisa građana za podršku izbornoj listi, a kako je saopšteno na listi će se nalaziti 80 imena. Potpisi će se skupljati u Centru za kulturnu dekontaminaciju i u opštini Stari grad u… »

Drama u zadruzi: Sloba se gušio, Luna pretrnula od straha!

Kurir 22.01.2018
Tokom prethodne noći jedan od stanara imanja u Šimanovcima je diskvalifikovan, a u dvorištu se nakon toga događala prava drama. Slobi Radanoviću je pozlilo. Dok je bio sa Lunom Đogani u dvorištu požalio joj se da ga guši u predelu grudi i da nema… »