Izvor: Kurir arhiva vesti 22.01.2018

Ledene kugle teške 10 KG padale sa neba: Prestravljeni meštani mislili da je meteor, a istina je bila mnogo gadnija!

Kurir 22.01.2018
Kako se čula i velika buka, pomislili su i da je meteor pao. Ipak, čini se da je stvar sasvim drugačija. Indijske vlasti sumnjaju da je ogromni komad leda zapravo zaleđeni izmet koji je ispao iz putničkog aviona. 'Airline poo' falls on India village… »

(Video) Dara bubamara u bolnici: Pevačica jako loše! Otkazala je koncert i prima infuzije!

Kurir 22.01.2018
Naime, Dara ima visoku temperaturu, loše se oseća i na infuzijama je. Svojim fanovima se obratila i obavestila ih da koncert koji je imala zakazan u Švedskoj neće moći da održi. "Ćao svima! Htela bih sve da vas pozdravim i da se izvinim publici u… »

(Video) Mama mi je obrijala glavu i drogirala me kada sam imala 7 godina: Ubedila me je da imam rak, a onda se otkrila jeziva…

Kurir 22.01.2018
Bila je žrtva laži i zlostavljanja svoje majke koja je pokušala da zaradi novac izmislivši da je Hana teško bolesna, a zbog teške traume koju je doživela morala da potraži pomoć psihoterapeuta. "Imala sam sedam godina kada su mi rekli da imam… »

Tajči ne prestaje sa borbom: Nakon smrti supruga, uspela je da nađe način da prehrani svoju decu!

Kurir 22.01.2018
Naime, kako bi sebi i svojoj deci obezbedila lep život, Tajči je odlučila da pokrene svoj biznis. Ona je pokrenula kurs "Budi rok zvezda transformacije", na kojem će uz pomoć meditacije i motivacionih govora pomagati drugima, a na taj način i… »

Nije severna Koreja: Ova zemlja najviše utiče na nuklearnu dramu u svetu, a evo i zašto

Kurir 22.01.2018
Međutim, ukoliko bismo zalazili u detalje, znamo da je ključni element za sastavljanje nuklearne bombe uranijum. Više od trećine ovog prirodnog elementa na globalno tržište izvezla je jedna bivša sovjetska republika. Njihov uticaj na globalno… »

(Video) Teodora ne može više da podnese pritisak: Pokušala da pobegne iz vile, sve zbog snimka seksa sa Bojanom!

Kurir 22.01.2018
Teodora Radoičić najavila je da će napraviti haos ukoliko ukoliko na televiziji još jednom pokažu snimak seksa sa Bojan Todorovskim. Snimak je objavljen nakon pauze, a Teoedora je zaista unela nemire u vilu. Doduše, nikakvi helikopteri nisu… »

Katarina Živković priznala bez blama: Ne volim muškarce koji puno čitaju!

Kurir 22.01.2018
Pevačica Katarina Živković otkako je raskinula vezu sa manekenom Banetom Jankovićem trudi se da ne priča o svom privatnom životu. Ona nikad nije želela da potvrdi ni demantuje da li je u ljubavnoj vezi ili ne i to sve do sad. Naime, pevačica je… »

Posle razvoda ane i darka, još jedan par priznaje da ima probleme: U braku nam nije idealno!

Kurir 22.01.2018
Naime, ona i dalje tvrdi da njen brak sa kolegom Sašom Kaporom nije idealan pa je otvoreno progovorila o svim problemima. "Ja sam neko ko je iskren 100 odsto. Ja nisam od onih ljudi koji pričaju "Jaoj nama je idealno, nama je tako bajno, nama je… »

(Video) Eksplozija u Splitu: Srednjoškolac izvodio hemijski eksperiment u stanu pa srušio zid

Kurir 22.01.2018
Niko od članova njegove porodice nije povređen. Eksplozija se dogodila nešto pre 20:00 u Fra Boninoj ulici, gde je 17-godišnjak u stanu svojih roditelja, u kuhinji, izvodio hemijski eksperiment. U jednom trenutku je došlo do eksplozije prilikom koje… »

(Video) Imaju tunel u rijalitiju?! Evo kako je Miljan pobegao, provukao se kroz rupu kojom idu po jogurt?!

Kurir 22.01.2018
Miljan Vračevič pobegao je iz Zadruge i moraće da plati 50.000 evra jer je prekršio pravila rijalitija. Njegovi dosadašnji bili su začuđeni Miljanovom odlukom da napusti rijaliti i na ovaj način završi učešće u šouu. Ipak, ukućani su nakon… »