Izvor: Kurir arhiva vesti 22.01.2018

Istoričar o Milanu Nediću: On je smatrao da se prihvatanjem funkcije predsednika vlade žrtvovao za spas Srbije i srpskog…

Kurir 22.01.2018
Istoričar Milan Ristović izjavio je u današnjem nastavku postupka za pravnu rehabilitaciju predsednika kvislinške Vlade Srbije za vreme okupacije u Drugom svetskom ratu Milana Nedića, da je on smatrao da se prihvatanjem te funkcije, žrtvovao za spas… »

Užas u foči: Tri mladića strpala tinejdžera u kola i tukla ga dva sata

Kurir 22.01.2018
M.B. (1999) iz Foče je prijavio da su ga od 1.30 do 3.30 časova V.N.(1994), M.G. (1996) i D.M. (1996) iz Foče maltretirali i naneli mu telesne povrede. O događaju je obavešten dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji se… »

Naručili morske plodove i vodu i dobili račun od 1.100 evra: Japanske turiste ojadili u Veneciji, gradonačelnik pobesneo

Kurir 22.01.2018
Restoran je razbesneo gradonačelnika tog italijanskog grada koji smatra da takvi slučajevi narušavaju ugled Venecije i njenih građana. On je objavio da će istražiti slučaj, kada su gosti sve prijavili policiji. Police called to Venice restaurant… »

Prestižno priznanje za luzitaniju: Dejanu Atanackoviću uručena NIN-ova nagrada za književnost

Kurir 22.01.2018
Dobitniku 64. NIN-nove književne nagrade Dejanu Atanackoviću večeras je u Beogradu uručeno to prestižno priznanje za roman prvenac - "Luzitanija". Atanackoviću, koji nije prisustvovao poglašenju najboljeg romana u 2017. godini, jer živi u Italiji… »

(Uznemirujući video) ovaj snimak je šokirao ceo svet: Kamera snimila oca kako baca tek rođenu ćerkicu u kontejner

Kurir 22.01.2018
Šokantan slučaj dogodio se prošlog ponedeljka u kineskom gradu Sunavej (provincija Junan), a otac je uhvaćen zahvaljujući tome što ga je kamera snimila na delu. Na snimku se vidi kako muškarac u crvenoj majici i papučama nosi nešto u ruci, a u… »

U Kragujevcu počinje sterilizacija napuštenih pasa i mačaka: Posebnu pažnju obratiće na lutalice oko škola i vrtića

Kurir 22.01.2018
U Kragujevcu će uskoro početi masovna sterilizacija napuštenih pasa i mačaka, a biće obavljena i vakcinacija protiv besnila, kao i čišćenje od parazita ovih životinja, najavljeno je na današnjoj sednici Gradskog veća. Pored toga, "Zoohigijena"… »

(Foto) deka (83) izgubio u požaru sve osim mačke: Ovo je snimak koji je potresao svet!

Kurir 22.01.2018
Fotografija jednog 83-godišnjaka koji drži svoje mače u rukama, dok se iza njegovih leđa vidi zgarište posle požara u kojem je izgubio dom, izazvala je buru emocija na društvenim mrežama. Ali Mese slučajno je izazvao požar u svojoj kući, na… »

Ozbiljan izgred: Obijen turski Generalni konzulat u Salcburgu

Kurir 22.01.2018
Oni su provalili kroz ogradu i upali u zgradu, gde su uništili bezbednosne kamera, kao i jedna staklena vrata. Policija je uspela da uhapsi tri osobe, a motiv za provalu još je nejasan. Veću štetu sprečile su komšije, koje su čule buku i pozvale… »

Relativno mirna noć iza beograđana: Mladić (22) lakše povređen u udesu, tegobe mučile astmatičare

Kurir 22.01.2018
U Beogradu se prethodne noći desila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je mladić lakše povređen, kazala je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nezgoda se dogodila oko 20.00 na uglu Bulevara despota Stefana i Cvijićeve ulice, a mladić, star… »

Luna napušta rijaliti, sloba se vraća kiji? Kristina progovorila o pomirenju, a onda je on otrkio šok priču!

Kurir 22.01.2018
Ognjen Amidžić intervjuisao je pojedine zadrugare, a tom prilikom Kija Kockar i Luna Đogani otvorile su dušu i iznele nove detalje ljubavnog trougla o kome priča čitava nacija. Ognjen je najpre upitao Kiju da prokomentariše odnos Lune i Slobe na… »