Izvor: N1 Info arhiva vesti 01.02.2018

Đuričin: Podignut kredit rejting najbolje govori o budžetu

N1 Info 01.02.2018
Profesor Ekonomskog fakulteta Dragan Đuričin kaže da se u ovoj godini može očekivati stopa rasta od 3,5 odsto, ali da to još nije dobar rezultat za dostizanje EU. Govoreći o budžetu, kaže da je bilo dosta amandmana, ali da je važno to što su… »

Brnabić i Cerar: Budućnost saradnje u novim tehnologijama

N1 Info 01.02.2018
Slovenija i Srbija, kao države i ekonomski partneri, postigli su odlične ekonomske rezultate koji se dalje mogu poboljšati jačanjem saradnje, ocenili su premijeri dve zemlje Miro Cerar i Ana Brnabić na skupu s privrednicima u Ljubljani. Oni su na… »

Film o povratku Musolinija usred izborne kampanje u Italiji

N1 Info 01.02.2018
Film o dolasku fašističkog diktatora Benita Musolinija u današnju Italiju ulazi u bioskope usred predizborne kampanje kojom dominiraju populistička i neofašistička osećanja. Vratio sam se" (Sono Tornato) je italijanska verzija nemačkog "Opet je… »

Direktno iz Gotama - Formula E predstavila "Betmobil"

N1 Info 01.02.2018
Formula E je prvo svetsko takmičenje u kome mogu učestvovati isključivo električni automobili, a novi brend nas je odveo još jedan korak u budućnost. CNN prenosi da je fanovima motosporta predstavljen "Betmobile", odnosno električni trkački… »

Rekord aerodroma Nikola Tesla - 333.989 putnika

N1 Info 01.02.2018
Beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da je u januaru uslužio 333.989 putnika, najviše u jednom mesecu do sada, i da je promet robe i pošte povećan devet odsto. U saopštenju je istaknuto da taj aerodom već 19 meseci beleži povećanje… »

Jović: Voleo bih da nastupam na Mundijalu

N1 Info 01.02.2018
Luka Jović ove sezone nastupa za Ajntraht iz Frankfurta kao pozajmljeni igrač Benfike. Čini se da je mladi napadač tek sada počeo da pokazuje zašto su mu u omladinskoj školi Crvene zvezde predviđali blistavu karijeru i nazivali ga "srpskim… »

Koalicija: Tužbe Popovića protiv KRIK-a politički pritisak

N1 Info 01.02.2018
Koalicija novinarskih i medijskih udruženja ocenila je da gomilanje tužbi ministra Nenada Popovića protiv portala KRIK-a predstavlja politički pritisak na taj medij i sredstvo njegovog finansijskog iscrpljivanja. Koalicija koju čine Nezavisno… »

Skupština Kosova: Izostanak srpskog prevoda tehnička greška

N1 Info 01.02.2018
Služba Skupštine Kosova saopštila je danas da je juče i na početku sednice parlamenta bilo tehničkih problema sa opremom za prevođenje na srpski i turski jezik, koja je otklonjena 15 minuta po početku sednice. "Nakon angažovanja nadležnog tima… »

FSS: Partizan meč bez publike, večiti po džepu 600.000

N1 Info 01.02.2018
Fudbalski savez Srbije kaznio je Partizan i Crvenu zvezdu zbog incidenta na večitom derbiju, koji se igrao 13. decembra. Partizan će biti kažnjen jedan meč bez publike, dok će u utakmici posle toga jug biti zatvoren. Oba tima su kažnjena sa po… »

Mišel Obama otkrila šta joj je poklonila Melanija Tramp

N1 Info 01.02.2018
Bivša prva dama SAD Mišel Obama je, posle godinu dana, otkrila šta je bilo u plavoj kutiji iz "Tifanija" koju joj je Melanija Tramp poklonila na dan inauguracije predsednika SAD. "To je bio lep ram za slike", rekla je Mišel za emisiju koju vodi Elen… »