Arhiva vesti 16.02.2018

Evo šta se krije iza razvoda emine i Mustafe: Ovo su detalji o kojima nikako ne žele da pričaju!

Kurir 16.02.2018
Pevačica Emina Jahović na korak je do zvaničnog razvoda od supruga Mustafe Sandala, ali, prema rečima njihovih prijatelja, teško da će ikada do toga formalno doći jer im to finanskijski ne odgovara. Nesuglasice koje među njima traju poslednje dve… »

Broj nezaposlenih manji za 10 odsto

RT Kragujevac 16.02.2018
U Srbiji je trenutno 625.000 nezaposlenih i u odnosu na januar prošle godine taj broj je manji za 10 odsto, pokazuju podaci Nacionalne službe za zapošljavanje. Za aktivne mere zapošljavanja ove godine će biti izdvojeno 3,65 milijardi dinara iz… »

Demarkacija na dnevnom redu Skupštine Kosova pre svečane sednice u nedelju

Beta 16.02.2018
Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji je danas izjavio da očekuje da se sednica Skupštine Kosova na kojoj će na dnevnom redu biti Zakon o ratifikaciji sporazuma o demarkaciji granične linije između Kosova i Crne Gore biti održana pre svečane… »

Šumadijska regija i Pokret za budućnost Gornjeg Milanovca potpisali Sporazum o strateškom partnerstvu

InfoKG 16.02.2018
Šumadijska regija i Pokret za budućnost Gornjeg Milanovca potpisali su Sprazum o strateškom partnerstvu, koji su nazvali "ulaganjem u budućnost Šumadije". Sporazum su potpisali predsednik Šumadijske regije i član Predsedništva pokreta slobodnih… »

Jeremić: Odbiti aktiviste SNS

Danas 16.02.2018
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je kampanja te partije „Zalupi vrata SNS“ podigla svest građana i pozvao birače da 4. marta na beogradskim izborima glasaju slobodno. Dodao je da građani treba da odbiju aktiviste Srpske… »

Arsić: Dolazak u Vojvodinu korak napred u mojoj karijeri

Večernje novosti 16.02.2018
Novi fudbaler Vojvodine Lazar Arsić rekao je danas da mu je drago zbog prelaska u redove novosadske ekipe i istakao da je to korak napred u njegovoj karijeri. Novi fudbaler Vojvodine Lazar Arsić rekao je danas da mu je drago zbog prelaska u redove… »

Jovanović (DSS) za zdraviju sredinu: Investiraćemo u nadzemne garaže sa zelenim fasadama

Kurir 16.02.2018
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) i kandidat te partije za gradonačelnika Beograda Miloš Jovanović izjavio je danas da će se on kao gradonačelnik zalagati da ljudi žive u zdravijoj životnoj sredini, sa manje automobila i buke na ulicama… »

Obnovljen rad Udruženja književnika Vranja

Jugmedia 16.02.2018
Na redovnoj godišnjoj Skupštini Udruženja književnika Vranja (UKV) kojoj je prisustvovala većina članova, izabran je novi Upravni odbor od tri člana, na čijem je čelu Vojkan Ristić, novinar Danasa, kao i pisci Dušan Djordjević i Blagoje… »

Žigmanov: Iduće sedmice sa Vučićem o problemima Hrvata

Beta 16.02.2018
Predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislav Žigmanov ocenio je danas kao veoma uspešnu posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj, a kao posebno važnu istakao je činjenicu da je Vučić dao čvrsta obećanja da će se u… »

Azijske berze porasle, dolar najslabiji u tri godine

Gde investirati 16.02.2018
Na azijskim berzama su u petak indeksi porasli peti dan zaredom, nastavljajući da nadoknađuju gubitke od prošle nedelje, dok je vrednost dolara prema korpi valuta zaronila na najniži nivo u tri godine. MSCI Asia Pacific Index porastao je 0,5 %, iako… »