Izvor: Danas arhiva vesti 27.02.2018

Ljajić i aktivisti SDPS čistili sneg na Severnom bulevaru

Danas 26.02.2018
Socijaldemokratska partija Srbije odazvala se večeras pozivu penzionera sa Karaburme da očisti sneg ispred prostorija njihovog udruženja u Severnom bulevaru. Oko 20 aktivista SDP Srbije se zajedno sa predsednikom partije i ministrom trgovine i… »

Veče filmskih klasika 1. marta u Nišu

Danas 26.02.2018
Organizacija Connect Center organizuje veče filmskih klasika u četvrtak 1. marta od 19:30h u prostorijama organizacije. Na događaju će biti prikazan jedan od tri filma: “Kazablanka”, “Doručak kod Tifanija” ili “Praznik u Rimu”. Koji film… »

Parastos za pravdu

Danas 26.02.2018
Četrdeset dana je prošlo od ubistva Olivera Ivanovića, a do sada se zna samo da je ubijen. Ni ko, ni zašto, ne zna se ništa što bi vodilo ka rešavanju ovog zločina. Šta više, ponašanje odnosno neaktivnost svih istražnih organa, daje tako za… »

U Crnoj Gori 47.590 nezaposlenih

Danas 26.02.2018
U Crnoj Gori je ove sedmice 47.590 nezaposlenih, 0,5 odsto manje nego prethodne, pokazuju podaci Zavoda za zapošljavanje (ZZZ). Stopa nezaposlenosti je, prema izveštaju ZZZ, pala sa prošlosedmičnih 20,61 odsto na 20,51 odsto, prenosi RTCG. Najveća… »

Žene iz Saudijske Arabije mogu u vojsku

Danas 26.02.2018
Saudijke se do četvrtka mogu prijaviti u vojsku u pokrajinama Rijad, Meka, al-Kasim i Medina, prenosi BBC, nakon što je kralj Salman u junu doneo dekret prema kome žene mogu da voze, a od prošlog meseca na stadionima da prate fudbalske utakmice. Kako… »

Da li je „crna lista“ FATF razlog za zabrinutost Srbije?

Danas 26.02.2018
Pitanje dana Međuvladina organizacija koja se bori protiv finansiranja terorizma i pranja novca FATF svrstala Srbiju među 11 zemalja sa visokim rizikom. Ova organizacija se bori protiv pranja novca i finansiranja terorističkih organizacija, a među… »

Treći protest građana Požege protiv lokalne vlasti

Danas 26.02.2018
Okupljeni zahtevali ostavke Građani Požege zatražili su ponovo danas, sa trećeg protesta, da lokalna vlast ukine odluku o kupovini parcele od četri ara i nelegalnog objekta od oko 400 kvadara, čiji je jedan od vlasnika muž Zorice Mitrović… »

Pet minuta za svetski polusvet

Danas 26.02.2018
Nekada su stranački štandovi bili odlična prilika da uzmete tri upaljača, dve hemijske olovke i bedž sa logom vaše omiljene stranke, ali su naprednjaci totalno obesmislili ovaj vid kampanje. – Kako mi postavimo jedan štand, oni okolo postave… »

Telekom: Nikome nismo dali podatke o korisnicima

Danas 26.02.2018
Povodom žalbi građana na pozive aktivista SNS Telekom Srbija nikome nije dao podatke o svojim korisnicima, kažu za sajt Danasa u ovom mobilnom operatoru povodom sve većeg broja žalbi građana na pozive aktivista SNS. Sve veći broj građana… »

Brnabić na prijemu kod Tereze Mej

Danas 26.02.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je prijemu koji je, za premijere Zapadnog Balkana koji su učestvovali na Investicionom samitu u Londonu, organizovala britanska premijerka Tereza Mej. Pored premijera Zapadnog Balkana, prijemu su… »