Zabava arhiva vesti 16.03.2018

"Žena ne mora uvek da se ponaša kao princeza"

Mondo 16.03.2018
Glumica promoviše novi film "All I Wish". Šeron Stoun je na Instagram postavila fotografiju kojom promoviše svoj novi film, koji će imati premijeru 30. marta. “Women don’t always have to act like a princess who sits on a sofa, wears nine-inch… »

Četiri jednostavna saveta za ubrzavanje metabolizma

Lepota i zdravlje 16.03.2018
Donosimo pet saveta, koji će vam poboljšati celokupno funkcionisanje metabolizma. Trčite Ne zahteva se preveliki napor, niti višesatno vežbanje. Dovoljno je da počnete da trčite u okruženju, ili vežbate na opremi koju imate kod kuće. Ukoliko… »

(Video) Veljko u krevetu sa Bogdanom: Evo kakav bogovski plan ima Ražnatović sa bivšom košarkašicom

Press 16.03.2018
Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, otkako je započeo romansu sa bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić ne razdvaja se od nje. Tako je mladi Ražnatović objavio na Instagramu video u kojem njegova draga uživa u krevetu dok ispija kafu… »

Javio se muž Marije Malivuk u rijaliti: Jedne večeri je nestala i ostavila troje dece!

Kurir 16.03.2018
Atina Ferari u emisiji " Upoznajte Parove" izjavila je da je najbolja prijateljica bivšeg muž nove učesnice "Parovi" Marije Malivuk. Marija je negirala da je ovo istina, pa je bivša takmičara pozvala svog najboljeg prijatelja da potvrdi istinu. Jovan… »

Mlada na dan venčanja „zaradila“ lisice

Dnevnik 16.03.2018
Kao i svaka mlada, i nevesta iz Amerike pamtiće dan svog venčanja ceo život, ali ne kao jedan od najlepših trenutaka u životu. Tokom odrastanja, mnoge devojčice maštaju o princu na belom konju, o venčanju, o tome kakvu će venčanicu nositi i sl… »

Križaj: Ljudi mogu sve odraditi, što političari ne mogu

RTS 16.03.2018
U Olimpijskom centru na Jahorini, od 15-18. marta, održava se „Festival 84“ – prvi „Egzitov“ festival na snegu i peti u velikoj muzičkoj porodici, koja povezuje region, promoviše olimpijske ideje mira i podseća na najznačajniji poduhvat… »

Zezaš, "Dosonov svet"?! (video)

Mondo 16.03.2018
Muzičar koji je pre nekoliko godina napustio "šoubiznis" kako bi se posvetio režiji, otkriva da se vraća na scenu i da sprema mjuzikl koji su donekle inspirisali junaci iz serije. "Dosonov svet"! Majk Skiner, muzičar iz Birmingema kojeg sigurno znate… »

Šta je ALS, bolest od koje je patio Stiven Hoking?

B92 16.03.2018
Bolest je bila u centru pažnje 2014. godine, kada je Pit Frejts, bivši bejzbol igrač koji živi sa ALS-om od 2012. godine, započeo "ledeni izazov". Amiotrofična lateralna skleroza, ALS, je progresivna, neurodegenerativna bolest. Napada nervne ćelije… »

Sramota Oskara: Zlostavljač na čelu Akademije?

Mondo 16.03.2018
Predsednik Akademije Džon Bejli (75) pod istragom zbog seksualnog zlostavljanja! Predsednik Američke filmske akademije Džon Bejli, optužen je za seksualno zlostavljanje, prenosi "Varajeti". Na adresu Akademije stigle su tri optužbe za seksualno… »

"Decu će mi roditi Barbika"

Mondo 16.03.2018
Muškarac koji je do sada imao preko 60 estetskih operacija kaže da je spreman da postane otac. Foto: Guliver/Getty/MVP/GC Rodrigo Alveš, poznat po svom ekscentričnom izgledu koji podseća na dečiju igračku Kena, ima novu želju na pameti...da… »