Zabava arhiva vesti 16.03.2018

Novi MEGA HIT Saše Kovačevića! Poslušajte pesmu i pogledajte filmski spot! (video)

Svet 16.03.2018
Saša Kovačević obradovao je svoje fanove danas novom pesmom i spotom “Bez tebe me nema”. Nakon ogromnog uspeha singla “Kažeš ne”, Saša je snimio emotivnu baladu “Bez tebe me nema” koju je ekranizovao u Londonu gde je snimio kadrove od… »

Užas - živi mrtvac! Konstantina je država proglasila mrtvim! Razlog je bizaran

Srbija danas 16.03.2018
"Ne mogu da dokažem da sam živ!" Sud u Rumuniji odbacio je tvrdnju jednog čoveka da je živ, pošto je zvanično proglašen mrtvim. Portparolka suda je rekla da je 63-godišnji Konstantin Reliu izgubio proces u gradu Vasluju na severoistoku zemlje… »

Pravac u krevet! Proslavite dan spavanja kako dolikuje!

Srbija danas 16.03.2018
Ovog petka preskočite izlazak, lezite i uživajte! Aktivnosti vezane za Dan spavanja organizuje Komitet za spavanje Svetskog društva koje se bavi ovim pitanjima sa ciljem da se skrene pažnja na problem nedostatka sna i posledice (ne)spavanja u… »

Ovo je žena sa kojom Marinko Rokvić ima vanbračnog sina, a tek da vidite kakva bomba je pevačeva treća snaja! (foto)

Press 16.03.2018
Mila se zove žena sa kojom naš pevač ima sina Daria, koji je sa celom porodicom Rokvić u dobrim odnosima. Pre nego što je oženio Slavicu sa kojom je dobio sinove Nikolu i Marka, Marinko Rokvić dobio je sina sa ženom koja se zove Mila. Marinko… »

Posle tri dana mučenja i ćutanja Sara i Vojke pobegli od svih, prvi put progovorili o problemima i razlozima raskida! (video)

Press 16.03.2018
- Kad ti kažem da mi nešto smeta, i ti to ponavljaš, i onda ja imam neku reakciju na to, i ti onda na to ispadneš drčna i bezobrazna - objašnjavao je Vojke. Sara Reljić i Vojke Đans nedavno su raskinuli svoju vezu, a o tome nisu hteli ni sa kim da… »

Ispovest prostitutke od koje zastaje dah: Zaljubila sam se u klijenta, u vezi smo 9 godina i podržava me u ovom poslu!

Kurir 16.03.2018
Prostitutka Babls (53) koja u seks-industriji radi već 20 godine, kaže da je ponosna na posao koji radi, koji joj je omogućio da plaća račune i upozna današnjeg dečka koji ima 60 godina. "Zapravo mi je jako teško objasniti kako smo postali par, to… »

Znate šta će se zvati Aneres?

Mondo 16.03.2018
Serena Vilijams pokreće novi biznis! Foto: Instagram/serenawilliams Pored toga što se udala, porodila, što je najbolja teniserka svih vremena, što ima svoju modnu liniju, Serena Vilijams stigla je da se posveti i lepoti! Preživela ozbiljne… »

Žika Šarenica priznao šta mu je supruga uradila nakon što je prešao na Pink

Blic 16.03.2018
Novo TV lice Pinka Žika Nikolić svakog vikenda od osam do 11 ujutru uređuje i vodi “Žikinu šarenicu”. Iako je ovu emisiju radio skoro 13 godina na RTS, on je odlučio da svoju emisiju “prebaci” na ružičastu televiziju i da nastavi da je… »

Siroče koje je Jugoslavija obožavala: Teška životna priča našeg pevača

Blic 16.03.2018
Popularni jugoslovenski pevač odrastao je kao siroče, a sam je ostao sa svega 9 godina. Miroslav Čangalović svoje teško detinjstvo nikad nije posmatrao kao tragediju, dok je spas tražio u muzici. Miroslav Čangalović rođen je u Glamoču, od oca… »

Spot o kojem bruji Internet! (video)

Mondo 16.03.2018
Pogledajte spot u kojem Lil Dicky i Kris Braun "menjaju tela" i u kojem Kendal Džener peva o svojoj vagini! Reperi Lil Dicky i Kris Braun snimili su spot za pesmu "Freaky friday" u kojem menjaju tela i provode se kao "nikada do sad". Dobro, Lil Dicky se… »