Vojvodina arhiva vesti 16.03.2018

Studenti pomažu izradi studije o očuvanju kulturnog nasleđa Bečeja

Dnevnik 16.03.2018
BEČEJ: Opština Bečej će pokloniti pažnju očuvanju kulturnog nasleđa na svojoj teritoriji, zbog čega je uspostavljena saradnja sa Pokrajinskim zavodom za zaštitu spomenika kulture, a sve u cilju izrade Studije o zaštiti prostorne i… »

Bogdan Laban se nagodio sa tužilaštvom, "oportunitet" rešio spor

Subotica.com 16.03.2018
Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban neće biti krivično gonjen za ugrožavanje sigurnosti Vladimira Polovine, profesora Građevinskog fakulteta u Beogradu, odnosno zato što mu je 26. avgusta uputio niz pretnji i uvreda, među kojima i onu da će mu… »

Renovirana zdravstvena ambulanta u Jankovom Mostu

Dnevnik 16.03.2018
JANKOV MOST: Posle gotovo tri decenije, Jankov Most je dobio renoviranu zdravstvenu ambulantu. - U uređivanje ambulante uloženo je nešto više od dva miliona dinara. Najviše je uložio Republički fond za zdravstveno osiguranje, deo novca izdvojio je… »

Pripadnici Vojske Srbije se predstavili osnovcima čokanske opštine

Dnevnik 16.03.2018
ČOKA: Učenici osnovnih škola čokanske opštine imali su jedinstvenu priliku da se upoznaju sa radom i opremom Vojske Srbije, pri čemu su im pripadnici Prve brigade Kopnene vojske demonstrirali kako i šta rade u obavljanju vojničkog poziva. Deci je… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 19 beba

Moj Novi Sad 16.03.2018
Dečaci i dalje donekle brojniji. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 15. marta u sedam časova, do 16. marta u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 19 beba – jedanaest dečaka i osam devojčica, od… »

Vreme danas: Oblačno s povremenom kišom

Moj Novi Sad 16.03.2018
Duvaće umeren južni i jugoistočni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 7, a maksimalna 15 stepeni. VOJVODINA: Naoblačenje s prolaznom kišom uz toplo vreme. Duvaće umeren južni i jugoistočni vetar, u južnom Banatu pojačan… »

MATIČNA KNJIGA VENČANIH: Brak u Novom Sadu sklopilo 15 parova

Moj Novi Sad 16.03.2018
Parovi upisani u Matičnu knjigu venčanih u Novom Sadu, u periodu od 05. marta do 11. marta 2018. godine.… »

Stigle rode! Pogledajte ove prelepe prizore iz Kovilja koje je zabeležio naš fotoreporter

Blic 15.03.2018
Vojvođansko mesto Kovilj čuveno je po velikom broju roda, koje se tu doseljavaju svakog proleća. Stručnjaci tvrde da se uvek vraćaju u paru i da ih svake godine ima sve više. Mada nam proleće kalendarski još nije stiglo, veliki broj roda se već… »