Izvor: Blic arhiva vesti 20.10.2018

Lekarska komora: Objavljivanje snimaka i neproverenih informacija narušava ugled profesije

Blic 20.10.2018
Lekarska komora Srbije (LKS) osudila je danas pisanje pojedinih medija o slučaju u Kragujevcu, kao i objavljivanje snimka na domaćim portalima koji je napravila pacijentkinja u Domu zdravlja tog grada. Direktor LKS Jovan Dinić kaže da se na takav… »

Tužan prizor: Ovu devojčicu majka od malih nogu naučila je najpogrešnije stvari (video)

Blic 20.10.2018
Lopovi imaju različite proverene taktike za dolazak do plena, a često su toliko bahati i beskrupolozni da svojim postupcima ostaljaju bez reči. Jedna od najstarijih taktika je podela uloga koja podrazumeva da dok jedan odvraća pažnju, drugi krade. Na… »

Veljko Ražnatović se pojavio ovako obučen, a onda poručio: "Bekamovi su smešni za nas"

Blic 20.10.2018
Stajling Veljka Ražnatovića i njegove verenice Bogdane Rodić privukao je veliku pažnju kako javnosti, tako i njihovih prijatelja. Budući bračni par pojavio se na jednom događaju u odevnim kombinacijama koje su bile savršeno modno usklađene. Kako… »

Trofej Beograda: Na dvodnevnom turniru u bridžu 60 takmičara iz Srbije i regiona

Blic 20.10.2018
U Beogradu je danas otvoren dvodnevni 13. Trofej Beograda u bridžu, a na njemu učestvuje 60 takmičara iz Srbije i regiona. Kako prenosi Beoinfo, pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović rekao je na otvaranju u hotelu "Palas" da Grad… »

Lepa Brena proslavila 58. rođendan, a suprug Boba Živojinović ju je poklonom ostavio bez teksta

Blic 20.10.2018
Balkanska pevačica anđeoskog glasa Lepa Brena danas je u porodičnom domu proslavila rođendan, a na slavljeničku euforiju nadovezaće se i koncertna, s obzirom na to da više od nekoliko meseci planira dobru žurku za 20.000 ljudi. Poseban ugođaj za… »

Drakonske kazne: Beograđani koji ne pokupe lišće rizikuju da plate i do 100.000 dinara

Blic 20.10.2018
Beograđani koji ne pokupe lišće iz dvorišta, sa parkinga, površina oko zgrada i sličnih mesta rizikuju kazne od 10.000 do čak 100.000 dinara. Osećaj šuškanja opalog lišća pod nogama, zlatno-žuta boja koja sanjarima budi maštu pozitivna je… »

Turistkinja se silno zaljubila u njega, a on je to iskoristio pa se pretvorio u čudovište

Blic 20.10.2018
Markus Alin Kit Martin (23) izjasnio se kao kriv za otimicu, silovanje i zlostavljanje Britanske turistkinje u periodu od januara do marta 2017. godine. On se pred sudom u Kernsu pojavio preko video linka, a optužnica ga je teretila za tri dela. Kako su… »

Nova oprema za Opštu bolnicu u Pančevu

Blic 20.10.2018
Opšta bolnica u Pančevu opremljena je novim hirurškim instrumentima i ortopedskom opremom u vrednosti od devet miliona dinara. Ovoj bolnici je u junu dodeljeno oko 32 miliona dinara, a preostali novac biće iskorišten za nabavku dodatne opreme do… »

Zatvara se traka autoputa zbog zamene saksija

Blic 20.10.2018
Krajnja leva (preticajna) traka na autoputu biće zatvorena sutra od 7.30 sati zbog radova na skidanju saksija sa javnog osvetljenja na deonici od petlje "Zmaj" do petlje "Lasta", najavljeno je iz Puteva Srbije. Radovi će se izvoditi u srednjem pojasu sa… »

Opsadno stanje u dri: Predsednik ove institucije preko veze zaposlio celu porodicu?

Blic 20.10.2018
U Državnoj revizorskoj instituciji je opsadno stanje jer njen novi čelnik Duško Pejović traži krticu koja je dostavila "Blicu" podatke o smeni četiri vrhovne državne revizorke, i to samo dva meseca pre isteka mandata. To je otišlo toliko daleko da… »