Izvor: Blic arhiva vesti 20.10.2018

Dubravka Negre za Blic biznis: Za Srbiju najvažnije da poveća rejting zemlje, bolna tačka su vam javna preduzeća

Blic 20.10.2018
Evropska investiciona banka je do sada opredelila više od pet milijardi evra u razvoj infrastrukture, putne mreže, energetskih postrojenja, zdravstvenih i obrazovnih ustanova u Srbiji i po tome je jedan od najvećih finansijera za projekte u našoj… »

Ne veruju, ali se spremaju: Evo šta opozicija kaže na najavu vanrednih parlamentarih izbora

Blic 20.10.2018
Vanredni parlamentarni izbori ponovo su tema. Dok pojedini naprednjaci pritiskaju predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića da ih hitno raspiše, stranke u opoziciji se spremaju kao da je kampanja počela. Funkcioneri SNS Nebojša Stefanović i Miloš… »

U želji da joj privuče pažnju: Slobodan Radanović nacrtao grafit ispred doma Kije Kockar

Blic 20.10.2018
Folker Sloba Radanović, koji je dopeo u žižu interesovanja javnosti tokom učešća u prvoj sezoni "Zadruge", gostovao je u emisiji "Magazin In". U jednom momentu Slobodan Radanović je u emisiji Sanje Marinković pričao i o svojoj bivšoj ženi Kiji… »

Neustrašivi vojvoda Mišić: "Drzak", ne uvek poslušan, ali briljantan u ratu

Blic 20.10.2018
"Poslovima rukuje oprezno, a izvodi ih drsko", rekao je vojvoda Radomir Putnik za svog pomoćnika i saborca Živojina Mišića. Vojvoda Mišić, rođen kao 13. dete u porodici, učesnik je ratova još od 1876. godine, još iz vremena kada je bio pitomac… »

"Prestala sam da jedem 1998.: Godine" Bivša žena Vladimira Stojkovića iznenadila pričom o sebi (video)

Blic 20.10.2018
Nekadašnja supruga fudbalera Vladimira Stojkovića, Bojana Rajić Đurđević, ne pojavljuje se često u javnosti, a sada je odlučila da sa kreatorkom Suzanom Perić da izjave za "Blic". Šta je sve bivša manekenka imala da kaže o izgledu, ishrani… »

Rođaci sa Kipra: Migranti došli u Nikoziju zbog azila

Blic 20.10.2018
Kiparska policija danas je saopštila da je većina od 29 migranata koliko ih je stiglo u tu ostrvsku državu, rekla vlastima da ima rođake koji žive na Kipru. Nakon što su iz Libana plovili do Kipra, oni su smešteni u prihvatni centar koji se nalazi… »

Sudija Trgovinskog suda u Zagrebu: U borbi protiv korupcije treba da se ugledamo na Srbiju

Blic 20.10.2018
Mislav Kolakušić pozvao je građane da se uključe u borbu protiv korupcije i poručio da Hrvatskoj uzori u tome mogu biti Srbija gde se sumnjiva imovina oduzima i prodaje već u prvostepenim sudskim postupcima, ali i Rumunija koja je pokrenula postupke… »

"Izabrao je da ugrozi sebe, a ne druge": Svedoci jezive nesreće na Slaviji videli krvavog vozača i kako mu "kost viri iz…

Blic 20.10.2018
U saobraćajnoj nesreći koja se jutro dogodila na Slaviji teško je povređen vozač Avram Č. (60), koji je od siline udarca izleteo kroz šoferšajbnu kada se autobus zakucao u banderu. Prema rečima očevidaca, scene koje su se ovog jutra mogle videti… »

Paparaco: Nataša Bekvalac uhvaćena u šetnji Beogradom, evo kako izgleda daleko od svetala reflektora

Blic 20.10.2018
Pevačica Nataša Bekvalac večeras nastupa u jednom beogradskom lokalu, a nakon probe uživala je sa sestrom Kristinom u lepom, jesenjem danu u srpskoj prestonici. Nataša Bekvalac ponela je narandžastu haljinu, koja joj je odlično pristajala, a… »

Severina Kojić šokirala je javnost nagim slikama, a njen svekar Keba ovako reaguje na pitanja o njima (video)

Blic 20.10.2018
Folker Dragan Kojić Keba u odličnim je odnosima sa izabranicom njegovog sina Igora, hrvatskom pevačicom Severinom, a za "Blic" je progovorio o nedavnim skandalima koji se tiču nagih fotografija njegove snajke. Šta je sve Keba imao da kaže i kako je… »