Izvor: Blic arhiva vesti 20.10.2018

Diplomatski incident: Slovačka preti Vijetnamu zamrzavanjem odnosa zbog otmice

Blic 20.10.2018
Slovačka je zaprijetila da će zamrznuti odnose sa Vijetnamom zbog slučaja biznismena Trin Suan Tana koga su u Berlinu oteli vijetnamski agenti i potom ga preko Slovačke prebacili u Vijetnam. Nemačko tužilaštvo saopštilo je da su biznismena Tana… »

Ćerka Nade Blam bila je krvnički pretučena jer je odbila udvarača, danas se bavi interesantnim poslom i izgleda ovako

Blic 20.10.2018
Sara Bradić, ćerka naše glumice Nade Blam, pretučena u jednom beogradskom klubu pre tri godine. Ona je doživela neprijatnost jer je odbila udvarača, koji joj je potom slomio nos. - Imala sam ozbiljan incident, nakon kog sam ceo dan provela u… »

U Ukrajini poskupljuje gas za domaćinstva

Blic 19.10.2018
Ukrajina je saopštila danas da će povećati cene gasa za domaćinstva za skoro četvrtinu. To je bio jedan od ključnih uslova iz paketa pomoći dogovorenog sa Međunarodnim monetarnim fondom, ali je Kijev do sada odbijao da to učini, prenosi Rojters… »

Potera u Novom Pazaru: Blokiran grad zbog razbojnika koji su upali u stan, vezali ženu i oteli joj novac i zlato

Blic 19.10.2018
Nepoznati razbojnici upali su večeras oko 22 sata u porodični stan u ulici Save Kovačeveića u Novom Pazaru, javlja portal Indeksonline.rs. Razbojnici su ženu vezali, a zatim opljačkali stan i odneli veću količinu novca i zlata. Policija intenzivno… »

Pao je u rudarsko okno dubine 30 metara i slomio obe noge, a onda su došle zvečarke

Blic 19.10.2018
Jedan čovek iz Arizone spasen je nakon što je proveo dva dana na dnu rudarskog okna, dubokog 30 metara. Džon Vedel (62) se u ponedeljak spuštao u okno rudnika zlata blizu Agvile, 140 kilometara severozapadno od Feniksa, kad je pao i slomio obe noge… »

Afera "trgovina smrću" iz prve ruke: "Mislili smo da je deo ekipe Hitne, ali mi je onda u ruke stavila katalog mrtvačkih…

Blic 20.10.2018
"Trgovina smću" ili sprega pogrebnika i Hitne pomoći, najmonstroznija afera srpskog zdravstva koja do danas zvanično nije potvrđena, ali ni demantovana, bila je relanost u mnogim domovima naših građana. Dr Borko Josifovski, bivši direktor Hitne… »

"Igor je išao u teretanu i redovno vežbao": Užičanin (38) umro od posledica utapanja, a policija istražuje gde su bili…

Blic 20.10.2018
Užičanin Igor Bogosavljević (38) preminuo je u petak u bolnici u Beogradu od posledica utapanja na Gradskom bazenu u Užicu, a istraga koja se bavi ovim slučajem između ostalog ispituje i odgovornost spasilaca na ovom kupalištu, ali i JP "Veliki… »

Tragedija kod Priboja: Ribolovac se utopio u Limu pred svojom decom

Blic 20.10.2018
Veroljub S. (38) iz Priboja nestao je danas u virovima reke Lim pošto je upao u vodu dok je lovio ribu, a njegovo telo još nije pronađeno. Nesreća se dogodila oko podne u mestu Dobrilovci, nekoliko kilometara ispred Priboja iz pravca Bistrice, kada je… »

Anegdote koje će vas nasmejati do suza: Detalji iz života koji pokazuju koliki je genijalac bio Branislav Nušić

Blic 20.10.2018
Na današnji dan 1864. godine rođen je Branislav Nušić, možda i najveći komediograf kog je Srbija ikada imala. Poznato je da je studirao pravo u Gracu i Beogradu, da je kao diplomata radio u Solunu, Bitolju, Skoplju i Prištini. Ismejao je kralja… »

Voditeljka operisala kičmu: Prvi put posle teškog perioda otkrila kako se oseća i šta joj je najviše pomoglo

Blic 20.10.2018
Radeći “Paparaco lov”, Ana Pendić je stekla popularnost, a njen centar sveta su ćerka Sara i suprug Vojkan. Ona je pre pola godine operisala kičmu, a danas je, kaže, dobro. - Od operacije kičme prošlo je šest meseci i iz ove perspektive mogu… »