Izvor: Novi magazin arhiva vesti 23.11.2018

Vučić: Srbija neće pristati na ucene Prištine

Novi magazin 23.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Srbija neće pristati na nova pravila i ucene Prištine, a da će biti spremna za razgovor tek kada povuku "varvarske i protivzakonite" takse od 100 odsto na srpsku robu. "Nećemo da trpimo… »

Napadnut Borko Stefanović u Kruševcu

Novi magazin 23.11.2018
Lider Levice Srbije Borko Stefanović i još dvojica stranačkih kolega napadnuti su večeras u Kruševcu, potvrđeno je agenciji Beta u Savezu za Srbiju. Na društevnim mrežama pojavile su se fotografije Stefanovića krvavog i sa povredama glave, kao i… »

Sednica Kriznog štaba četiri opštine na severu Kosova i Metohije u 20 časova

Novi magazin 23.11.2018
Sednica Kriznog štaba četiri opštine na severu Kosova i Metohije, na kojoj će se analizirati političko bezbednosna situacija u tom delu, biće održana večeras u 20 časova, najavila je Srpska lista. Pre podne takođe je održana sednica tog Kriznog… »

U21: Srbija u grupi sa Nemačkom, Danskom i Austrijom

Novi magazin 23.11.2018
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu 2019. u Grupi B sa selekcijama Nemačke, Danske i Austrije, odlučeno je danas žrebom u Bolonji. U Grupi A će igrati selekcije Italije, Španije, Poljske i Belgije, dok su u Grupu C… »

Uhapšen policijski službenik u Ćupriji zbog vrbovanja maloletnice za prostituciju

Novi magazin 23.11.2018
Policija u Jagodini uhapsila je službenika Policijske stanice Ćuprija D.A. (31) jer je vrbovao devojku (17) za prostituciju, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. U saopštenju se navodi da je uhapšeni zloupotrebljavao tešku… »

Hodža: Od marta ove godine Specijalno tužilaštvo prikuplja dokaze o ubistvu Ivanovića

Novi magazin 23.11.2018
Predstavnik kosovskog specijalnog tužilaštva Sul Hodža rekao je danas da je u vezi s ubistvom Olivera Ivanovića od marta ove godine tužilaštvo prikupilo dokaze o predmetu, da je saslušano više od 40 svedoka, uglavnom iz severnog dela Kosova i da… »

Agencije: Hapšenje na Kosovu u već zategnutoj atmosferi zbog carina i Interpola

Novi magazin 23.11.2018
Svetske agencije prenele su danas informaciju o hapšenju četvorice Srba na Kosovu zbog istrage u slučaju ubistva srpskog političkog lidera Olivera Ivanovića ocenjujući da policijska akcija dolazi u već zategnutoj atmosferi posle odluke Prištine o… »

Čadež: Na Kosovu ušlo oko sedam kamiona robe

Novi magazin 23.11.2018
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je da nijedan kamion juče nije prešao preko administativnog prelaza Merdare, a da je na ostalim prelazima prešlo sedam do devet kamiona. On je novinarima u Privrednoj komori Srbije rekao da je… »

Dve osobe poginule u nesreći u beogradskom naselju Mirijevu

Novi magazin 23.11.2018
U beogradskom naselju Mirijeveo dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su dve mlade osobe poginule, a još dve povređene, rečeno je u gradskom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Nesreća se dogodila oko tri sata posle ponoći, na uglu ulica… »

Mihajlović: Više od 200 miliona evra investicija u narednih pet godina u vodni saobraćaj

Novi magazin 23.11.2018
Vlade Srbije i Evropska investiciona banka potpisali su danas ugovor o ulaganju u rečnu transportnu infrastrukturu, vredan 100 miliona evra, saopštilo je Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Resorna ministarka Zorana Mihajlović… »