Hronika arhiva vesti 20.02.2019

Privođenja poljoprivrednika širom Srbije! Velika akcija policije! Varali Ruse za breskve?

Srbija danas 20.02.2019
Policija je zbog postojanja sumnje da su počinili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica, pranje novca i poreska utaja uhapsila odgovorno lice preduzeća "Coja Promet" A.C. (63) i zastupnika tog preduzeća A.C. (36), odgovorna lica… »

Iskopano grobno mesto: Evo kada bi trebalo da bude sahranjen Šaban Šaulić

Srbija danas 20.02.2019
Ne zna se da li je teže porodici koja je ostala u Beogradu ili Saneli i Mihajlu koji su otišli u Nemačku. Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a po svemu sudeći počivaće pored slavnog glumca… »

Poginuo rudar u Resavici

Studio B 20.02.2019
Rudar Mile Škorić (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica, javlja Pink. Do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja, prenosi ta televizija. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle rudara, otkopali su ugalja i… »

Tragedija U "resavici": Urušio se ugalj, poginuo rudar

Srbija danas 20.02.2019
Rudar M. Š. (52) poginuo je u nesreći u rudniku "Resavica" Rudar M. Š. (52) poginuo je u nesreći u rudniku "Resavica". HRABRI MALIŠAN NESTAO U PLAMENU U INĐIJI! Rekao je braći: Bežite, ja ću da ugasim vatru! HRABRI MALIŠAN NESTAO U PLAMENU U… »

Šta su Nemci ubrizgali Šabanu?! Tužilac izdao naredbu - hitno istražite ovo!

Srbija danas 20.02.2019
Tragična pogibija Šabana Šaulića velika je misterija za nemačko tužilaštvo, koje je donelo naredbu da se detaljno istraži kako je nastupila smrt folk legende. Prema zakonima te države, ova nezgoda tretira se kao visok pravni slučaj i, kao… »

Pijani vozač koji je ubio Šabana vozio tuđi automobil

Dnevnik 20.02.2019
Vozač „mazde”, koji je udario u vozilo u kojem je bio Šaban Šaulić, u pritvoru je i sumnjiči se za ubistvo iz nehata. Po pisanju nemačke štampe, muškarac od 34 godine iz Gitersloa vozio je pod dejstvom alkohola kada je na auto-putu A-2 velikom… »

Muklu tišinu parali su jecaji babe Mire: Paju sam volela dok je bio u majčinoj utrobi! Rodio se samo dan nakon što sam…

Alo 20.02.2019
Tuga. Bio mi je tako blizu, na svega metar, ali opet tako daleko. Bio je okovan vatrom i samo je stajao ukopan dok su ga plamenovi okruživali, kaže Mira, koja je prva pritrčala unuku i pokušala da ga izvuče iz vatrene stihije. Ovo je bio prvi put da… »

Gori kineska robna kuća! Vatrogasci se bore sa plamenom!

Alo 20.02.2019
Za sada se ne zna uzrok izbijanja požara. Na magistralnom putu M-24 u Smederevu sinoć oko 22 časa izbio je požar u kineskoj robnoj kući. Po prvim procenama vatra je zahvatila veći deo prodajnog prostora. Vatrogasne ekipe iz brzo su izašle na teren… »

Veliki požar kod Smedereva: Planula kineska robna kuća (foto)

Srbija danas 20.02.2019
Na magistralnom putu M-24 u Smederevu izbio je požar u kineskoj robnoj kući, a prema prvim procenama vatra je zahvatila veći deo prodajnog prostora. Vatrogasne ekipe iz Smedereva sinoć su u 22 sata brzo izašle na lice mesta i još su na terenu kako… »

"Šaban je već bio ispred mojih vrata i lupao, a onda progovorio": Ovo su poslednje reči kralja narodne muzike

Srbija danas 20.02.2019
Kum pokojnog Šabana Šaulića Slobodan Stojadinović u ispovesti otkriva da se pevač čudno ponašao pre tragedije i da je, kao nikada do tada, žurio da se vrati u Beograd. Šabanov kum, koji je u trenutku stravične nesreće bio u "seatu" iza… »