Izvor: Dnevnik arhiva vesti 26.03.2019

Ministar Udovičić posetio opštine Mali Iđoš i Srbobran

Dnevnik 26.03.2019
U okviru akcije obilaska lokalnih samouprava širom Srbije, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je posetio opštine Mali Iđoš i Srbobran – u kojima je razgovarao sa predstavnicima opština, mladim sportistima i sportskim funkcionerima… »

Inspekcija će kontrolisati operatere interneta i kablovske

Dnevnik 26.03.2019
BEOGRAD: Inspektori Ministarstva trgovine, telekomunikacija i turizma Srbije tokom aprila kontrolisaće način rešavanja reklamacija na usluge kablovske TV, interneta, mobilne i fiksne telefonije, saopšteno je iz Ministarstva. Tržišna inspekcija… »

Režiser Džoi Rajt i Tom Henks snimaju “Vrt zveri”

Dnevnik 26.03.2019
HOLIVUD: Prema pisanju esnafskog holivudskog dnevnika “Verajeti”, u završnoj fazi su pregovori režisera Džoija Rajta da režira film “Vrt zveri”, prema istoimenom romanu Erika Larsona, a čiji bi producent bio proslavljeni glumac, oskarovac Tom… »

Nekretnine Privredne banke ponuđene za 1,5 miliona evra

Dnevnik 26.03.2019
BEOGRAD: Agencija za osiguranje depozita oglasila je prodaju tri nekretnine Privredne banke Beograd u stečaju, čija je ukupna procenjena tržišna vrednost skoro 1,5 miliona evra. U Beogradu se prodaju prostor u ulici Kneza Miloša, čija je površina… »

Akcije Ikarbusa vrtoglavo rasle

Dnevnik 26.03.2019
BEOGRAD: Akcija srpskog prozivođača autobusa, Ikarbusa, nastavila je danas vrtoglavi uspon, dostigavši cenu od 1.000 dinara, dok je ukupna investiciona aktivnost na Beogradskoj berzi ostala prigušena, uz stagnaciju berzanskih indeksa. Ukupan promet na… »

Go muškarac pokušao da se ukrca u avion za Krim (Video)

Dnevnik 26.03.2019
Jedan muškarac je snimljen kako pokušava da se ukrca u avion za Krim na moskovskom aerodromu, piše Kliks. Međutim, ne bi ništa bilo čudno da muškarac nije u redu za proveru stajao potpuno go, pre nego što ga je zbunjena policija privela. Najpre se… »

Indijana Džons sveta umetnosti našao ukradenu Pikasovu sliku

Dnevnik 26.03.2019
AMSTERDAM: Holandski detektiv Artur Brand, koji se bavi umetninama, izjavio je danas da je pronašao vrednu sliku čuvenog slikara Pabla Pikasa 20 godina pošto je ukradena iz saudijske jahte u Francuskoj. Brand je rekao da je slika "Bista žene" iz 1938… »

Georgijević: Da zaboravimo Kup i opet slavimo u Kruševcu

Dnevnik 26.03.2019
BEOGRAD: Napadač Partizana Dejan Georgijević rekao je danas da je uveren u novu pobedu protiv Napretka u Kruševcu, ali da je osnovni uslov za to da ekipa zaboravi nedavni trijumf u Kupu (4:0). "Prvi rezultat i pobedu treba da izbacimo iz glave, igra se… »

Plate i u Senti preskočile 50.000 dinara

Dnevnik 26.03.2019
NOVI SAD: Prosečna neto plata u prvom mesecu ove godine, po podacima Republičkog zavoda za statistiku, iznosila je 54.521 dinar. Januarska neto zarada nominalno je veća 4,1 odsto, a realno 3,7. Drugim rečima, neto zarada u januaru u odnosu na… »

Zabeleo se vrh Brača

Dnevnik 26.03.2019
ZAGREB: Na vrhu Brača, Vidovoj gori kao i na Dinari danas pada sneg. To je rezultat brzog dolaska hladnog talasa nad ta područja kada je temperatura na nekim mestima pala za više od deset stepeni, prenela je Dalmacija danas. Snežna granica se spustila… »