Izvor: Blic arhiva vesti 09.05.2019

Predsednik FIA Žan Tod posetio Auto-moto savez Srbije

Blic 09.05.2019
Prvi čovek Svetske automobilske federacije (FIA) i specijalni izaslanik generalnog sekretara UN za bezbednost na putevima, Žan Tod, doputovao je sinoć u Beograd, kada su ga dočekali i ugostili predsednik AMSS Dejan Stojić i generalni sekretar AMSS… »

(Video) Kalkuta ili novi pazar? Reka Jošanica teče i nosi ogromnu količinu smeća

Blic 09.05.2019
"Jošanica da promeni ime u Plastikanica", predložio je građanin koji je video količinu đubreta, koju nose reka Jošanica u Novom Pazaru. Snimak na kome se vidi kako reka Jošanica nedaleko od centra Novog Pazara nosi veliku količinu smeća… »

"Bio je crven, krvav, a onda se ispovraćao": Bivša žena stakloresca koji je ubio pekara otkriva sve detalje od nestanka do…

Blic 09.05.2019
Ivana Savović, bivša žena stakloresca Filipa Gavranovića, kome se sudi zbog ubistva pekara Nikole Ostojića 3. novembra 2017. godine u svojoj radnji u Resavskoj ulici u Beogradu, svedočila je u nastavku suđenja za ovaj zločin. Ona je tom prilikom… »

Mirna noć u Beogradu, tri udesa bez teže povređenih

Blic 09.05.2019
U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teže povređenih, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 94 intervencije, od čega 17 na javnom mestu.… »

Haos na zvezdari: Pukla cev u Bulevaru kralja Aleksandra, podigao se asfalt, ne idu autobusi i tramvaji (video)

Blic 09.05.2019
Zbog pucanja vodovodne cevi, u gornjem delu Bulevaru kralja Aleksandra, saobraćajnica se našla potpuno pod vodom, a u prekidu je i javni gradski prevoz, kako tramvajski, tako i autobuski. - Svi autobusi koji se kreću tom trasom preusmereni su na… »

U programu uživo: Veljko Ražnatović otkrio ko je glava porodice, a jednom rečenicom nasmejao voditelja

Blic 09.05.2019
Veljko Ražnatović gostovao je u "Novom jutru" kod Predraga Sarape i tom prilikom pričao o boksu, takmičenju, ali i o svadbi koja predstoji. Cecin sin je tom prilikom otkrio i da je njegova verenica Bogdana glava kuće. - Da se ja pitam, ja bih se… »

Orban glasačima EU: Ako želite da se zaštitite, glasajte za antiimigracione lidere

Blic 09.05.2019
Mađarski premijer Viktor Orban napisao je danas na svom Fejsbuk profilu da bi glasači trebalo da zaokruže antimigracione lidere na izborima za Evropski parlament da bi blok mogao da zaštiti sebe i budućnost svoje dece. U videu snimljenom u Sibiu, u… »

Novi izazov za Kinu SAD,: Japan, Indija i Filipini održali zajedničke vežbe u spornim vodama (foto)

Blic 09.05.2019
Američki razarač učestvovao je u vojnim vežbama uz japanski nosač aviona, dva broda indijske mornarice i filipinski patrolni članac u vodama Južnog kineskog mora, na koje Kina polaže pravo. Analitičari navode da su slične vežbe održavane i… »

Nakon požara: Visok nivo olova oko Notr Dama

Blic 09.05.2019
Topljenje krova katedrale Notr Dam tokom požara dovelo je do ogromnog rasta koncentracije olova na trgu ispred objekta i u okolnim ulicama, saopštili su francuski zvaničnici. Policija Pariza saopštila je da je utvrđen nivo olova između 10 i 20 grama… »

Cushman & Wakefield ulazi na hrvatsko tržište putem ekskluzivnog partnerstva sa CBS International

Blic 09.05.2019
Vodeća globalna kompanija za nekretnine, Cushman&Wakefield proširila je svoju ekskluzivnu saradnju sa kompanijom CBS International kako bi se pozicionirala na hrvatskom tržištu, pružajući svoju široku paletu integrisanih usluga za nekretnine sada i… »