"Bio je čudovište koje sam morala da zovem tata": Mislila je da ima divnog oca dok nije pokazao pravo lice: "Silovao me je 6 godina i govorio da ćemo se venčati"

Blic pre 13 dana
"Bio je čudovište koje sam morala da zovem tata": Mislila je da ima divnog oca dok nije pokazao pravo lice: "Silovao me je 6…

Porodični život Eli Ešbruk (23) izgledao je savršeno: imala je divnu majku, naizgled posvećenog oca i njihovu veliku podršku. Ali, iza zatvorenih vrata, Eliin život u britanskom Sent Helensu bio je daleko od idealnog: njen otac ju je seksualno zlostavljao punih šest godina.

Dejvid Ešbruk (59) počeo je da zlostavlja svoju ćerku kad je ona imala 12 godina. Dok su članovi njihove porodice spavali na spratu, otac monstrum je svakog četvrtka u prizemlju kuće seksualno zlostavljao svoju ćerku. U oktobru 2023. Dejvid je osuđen na 15 godina zatvora, a Eli se hrabro odrekla anonimnosti kako bi podigla svest o žrtvama seksualnog zlostavljanja. - Većina dece odrasta u strahu od čudovišta, ali on je bio čudovište koje sam morala da zovem „tata“.

Blic »

Svet, najnovije vesti »