Извор: Курир архива вести 11.01.2016

Крио Се У Точковима Авиона Ер Франса: Пронађено беживотно тело мушкарца!

Курир 11.01.2016
ПАРИЗ - У авиону "Ер Франса", у делу где су смештени точкови , данас је на париском аеродрому пронађено тело мушкарца, саопштила је полиција. Како је пренела агенција АФП, авион је у Париз долетео из Бразила. Тело је… »

Најзад У Својој Домовини: Саудијац после 14 година пуштен из Гвантанама

Курир 11.01.2016
Саудијац Мухамед Абд Ал-Рахман Ал-Шамрани из затвора у Гвантанаму, где је био 14 година пошто су га америчке власти означиле као борца терористичке организације Ал Каида, послат је у своју домовину. Ал-Шамрани је био међу у… »

Мигранти Имали Тачна Упутства: Иза насиља над женама у Келну стоји Исламска држава?

Курир 11.01.2016
Аналитичари и дипломатски званичници у Европској унији сматрају да ће по имиграциону политику ЕУ бити поражавајуће ако се испоставе тачним назнаке немачких власти и обавештајних извора у Европи да је насиље избеглица над… »

Ухапшен Заменик Јавног Тужиоца: Приведен због насиља у породици

Курир 11.01.2016
ЛЕСКОВАЦ - Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су и привели заменика основног јавног тужиоца Д. Ђ. (56) из околине Лесковца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насиље у породици… »

Завршен избор нових чланова Високог савета судства

Курир 11.01.2016
Високи савет судства објавио је на свом сајту коначне резултате судијских избора на којима је изабрано шест нових чланова тог тела. То су судија Привредног апелационог суда Бранислава Горица, судија Вишег суда у Београду Иван… »

ШТА СУ ЧЕКАЛИ? Шведска полиција тек сад каже да мигранти силују жене у Шведској још од летос!

Курир 11.01.2016
И још неће да отворено кажу целу истину, него штуро саопштавају да су "починиоци младићи који нису из Шведске"! Шведска полиција је данас потврдила наводе медија да је на музичком фестивалу одржаном прошлог лета у… »

Отац Рањене Полицајке: Упозоравао сам МУП да Милош намерава да убије моју ћерку Милицу

Курир 11.01.2016
Молио сам начелника да ми помогне јер је зет полицајац најавио да ће убити моје дете, али он ништа није урадио, каже Милосав Костић. БОГАТИЋ - Више јавно тужилаштво у Шапцу покренуло је истрагу против Милоша Тадића… »

Слађа Петрушић Има Булимију: Не престаје да повраћа, доктори забринути за њено стање

Курир 11.01.2016
Хрватица Слађана Петрушић не престаје да једе и повраћа у вили "Парова", због чега су организатори ријалитија постали веома забринути. Када су је натерали да каже о чему је реч, она је открила да болује од булимије, иако… »

Претреси И Хапшења У Сарајеву: Радончићеви људи радили за нарко-боса Кељмендија!

Курир 11.01.2016
САРАЈЕВО - Припадници Агенције за истраге и заштиту БиХ (Сипа) ухапсили су јутрос Бакира Даутбашића и Билсену Шахман, који су осумњичени за ометање рада правосуђа у предмету против Насера Кељмендија. Даутбашић је… »

Подршка Председавајућег Еу: Холандија ће помоћи Србији у сегменту владавине права

Курир 11.01.2016
Амбасадор Холандије у Србији Херит Корнелис ван ден Дол изјавио је да је његова земља спремна да помогне Србији у сегменту владавине права, једном од три стуба приступа проширењу ЕУ. БЕОГРАД -Холандски амбасадор је рекао да… »