Извор: Србија данас архива вести 13.04.2016

Напокон: Ухапшен Француз који је дао оружје нападачу на Јевреје у Паризу

Србија данас 13.04.2016
Заједничка акција француске и шпанске полиције. Шпанска полиција ухапсила је француског држављанина који је дао оружје Амедију Кулибалију, који је убио четворо Јевреја и жену полицајца у кошер супермаркету у Паризу у… »

Орбан у новом саду поручио: Погледајте карту, јасно се види да би Србија требало да буде у ЕУ

Србија данас 13.04.2016
Билатерална питања и спорове не треба повезивати с питањем чланства неке државе у Европској унији, изјавио је данас премијер Мађарске Виктор Орбан коментаришући случај хрватске блокаде поглавља 23. - Наш је став да ако… »

Искуство из ранијих година прави разлог за осигурање пољопривредне производње

Србија данас 13.04.2016
Представници Главне филијале Компаније„Дунав осигурање“ у Крушевцу обишли су пољопривреднике уРасинскомокругу, разговарали с њима о значају осигурања пољопривреднепроизводње и имовине и уручили им ваучере за… »

Летовање за "плитак џеп": Море у овој земљи је предивно, цене ниске и близу је Србији! (видео)

Србија данас 13.04.2016
Годинама већ летујете у Црној Гори или Грчкој зато што су те дестинације близу. Уколико сте ипак желели да промените ову навику можда је прави тренутак да одаберете ову дестинацију. Иако је ово место близу Србији, ретки су… »

Најпопуларнији претраживач? Уколико сте мислили да је Опера или Мозила, грдно сте се преварили! (фото)

Србија данас 13.04.2016
Изненадићете се! Веровали или не, најпопуларнији претраживач интернета је онај најомраженији - Интернет Експлорер (Интернет Експлорер). Према истраживању компаније "НетМаркетСхарес" из марта ове године, откривено је да је… »

Навијачи Партизана пружају подршку Бјековићу, а ево и зашто!

Србија данас 13.04.2016
Истичу да је он човек који може да врати Партизан на старе стазе. Навијачи Партизана са Косова и Метохије подржали су Ненада Бјековића у кандидатури за председника клуба и позвали све којима је црно-бела боја у срцу да им се… »

Разговарали са студентима: Премијери Србије и Мађарске посетили Студентски дом у Новом Саду

Србија данас 13.04.2016
Премијери Србије и Мађарске Александар Вучић и Виктор Орбан посетили су данас Студентски дом "Европа Колегијум", намењен студентима Универзитета у Новом Саду, који су основно или средње образовање стекли на мађарском… »

Секс афера: Душица отпуштена из полиције због вреле акције са колегом?

Србија данас 13.04.2016
Певачица је била суспендована, а потом и отпуштена због овог инцидента. Иако је фармерка Душица Грабовић причала како је отказ у полицији дала да би се посветила певачкој каријери, истина је мало другачија. Наиме… »

Вол стрит журнал: Ако пропадне примирје, САД ће наоружати Асадове противнике

Србија данас 13.04.2016
Ако мировни план у Сирији пропадне, САД ће наоружати Асадову опозицију и омогућити јој нападе на авионе регуларне сиријске војске, као и на њену артиљерију, тврди "Вол стрит журнал". ЦИА и њени регионални партнери… »

Очински инстинкт! Овај Рус је голим рукама придавио изгладнелог вука и спасао своју децу... (видео)

Србија данас 13.04.2016
Добио је надљудску снагу! Аслан Шаухалов је мештанин села Далаково у руској покрајини Ингушетији. Овај храбри Рус је голим рукама савладао вука како би заштитио своју децу која су се играла у дворишту. Фото: Иоутубе… »