Izvor: Srbija danas arhiva vesti 13.04.2016

Novi napad na Dodika: Predsednik Srpske na meti tužilaštva BiH

Srbija danas 13.04.2016
Glavni tužilac Bosne i Hercegovine Goran Salihović potvrdio je danas da se protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika vodi istraga povezana sa poslovanjem "Pavlović banke" iz Bijeljine. - Istraga (protiv Dodika) se vodi u sklopu 'Pavlović… »

Jeremić se kao kandidat za generalnog sekretara UN predstavlja u četvrtak

Srbija danas 13.04.2016
Predsedavajući Generalnoj skupštini UN Mogens Liketoft saopštio je da će se srpski kandidat za generalnog sekretara UN Vuk Jeremić u četvrtak predstaviti u Njujorku. Vlada Srbije podržala je kandidaturu nekadašnjeg ministra spoljnih poslova Srbije… »

"Nismo se oko svega usaglasili": Vučić o razgovoru sa hrvatskom predsednicom

Srbija danas 13.04.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović nije saglasio po svim pitanjima, ali da su se razumeli da je bitno da se sačuva stabilnost, mir u regionu i da dve zemlje gledaju u budućnost. Na… »

Uzbudljivo na pijaci: Gazdarica se skidala, ali su opet ostali bez hrane! (video)

Srbija danas 13.04.2016
Još jedna nedelja gladovanja. Na "Farmi" je i ove nedelje uzbudljivo gledaocima, ali ne i farmerima. Tačnije, ovonedeljna gazdarica Seksi Sandra je, sa svojim slugama Milanom Đorđevićem Crnim i Jelenom Golubović, danas obišla pijacu. Međutim… »

Jelenina ćerka se otvorila psiholozima: Tata i ja smo se igrali, a mama je trčala...

Srbija danas 13.04.2016
- Tata i ja smo se igrali, a mama je trčala. Nisam je posle videla, rekli su mi da je nestala - ispričala je mala Jana psiholozima u prisustvu policije. Reči Jelenine ćerke Jane nisu skinule Zorana Marjanovića sa spiska osumnjičenih za ubistvo… »

Samouveren: Le Talek ima poruku upozorenja za fudbalere Partizana!

Srbija danas 13.04.2016
Večiti derbi na programu u subotu. Samouveren, gotovo prepotentan, delovao je Zvezdin Francuz Damijen Le Talek na konfererncije za medije posle prepodnevnog treninga u sredu. Naravno, tema je bila derbi sa Partizanom za koji Le Talek kaže. - Treniramo… »

Tadija u problemu: Suspenzija, novčana kazna, ali ni to nije sve što je zadesilo bivšeg zvezdinog kapitena

Srbija danas 13.04.2016
Dragićevića će preskupo koštati incident na utakmici Bijelom Polju. Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan otkrio je da će Podgoričani najverovatnije raskinuti ugovor sa Tadijom Dragićevićem, koji je nedavno imao sukob sa sudijom Vladanom… »

Istraga napreduje: Policija pronašla trag koji baca novo svetlo na ubistvo Jelene Krsmanović

Srbija danas 13.04.2016
Policija nastavlja da istražuje teren na kome je pronađeno beživotno telo ubijene pevačice. Povodom slučaja ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, insprektori i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nastavljaju da istražuju. Oni… »

Vrela ljubav: Maša i Veljko goli u krevetu opalili selfi! (foto)

Srbija danas 13.04.2016
Otkrili svoju intimu do kraja. Veljko Ražnatović i njegova devojka Maša Terzić stalno su u žiži interesovanja javnosti i na meti novinara. Dnevna štampa i internet su puni novinskih napisa koji se bave pikanterijama ove ljubavne romanse, a njih… »

Zvanično: Aba prihvatila ponudu evrolige, a to za zvezdu i partizan znači...

Srbija danas 13.04.2016
Usvojeni dokument stupa na snagu od sezone 2016-2017. ABA liga je prihvatila ponudu Đordija Bertomeua i potpisala ugovor sa Evroligom na četiri godine. Ovaj dokument podrazumeva da će Jadranska liga u tom vremenskom periodu imati četiri mesta u… »