Izvor: Srbija danas arhiva vesti 13.04.2016

Čeka se odgovor: Rusija još ne objavljuje koga će podržati za generalnog sekretara UN

Srbija danas 13.04.2016
Rusko Ministarstvo spoljnih poslova nije se danas izjasnilo kog kandidata će Moskva podržati za funkciju generalnog sekretara Ujedinjenih nacija. "Ne komentarišemo", rekli su izvori u ruskom Ministarstvu spoljnih poslova, na pitanje da li se Moskva… »

Nema šale: Zvezda bi kao Bajern (foto)

Srbija danas 13.04.2016
- Naš odnos prema članstvu je na prvom mestu na listi prioriteta kada je u pitanju pozicija Crvene zvezde među svojim pristalicama - rekao je Mijailović. Akcija "Ja sam zvezdaš" traje već nekoliko godina, a o nastavku su govorili i Zoran Avramović… »

Vals: Zabraniti nošenje marama na univerzitetima

Srbija danas 13.04.2016
Francuski premijer Manuel Vals predložio je da se zabrani nošenje muslimanskih marama na univerzitetima. - Želeo bih da možemo da pokažemo da je islam u suštini kompatibilan sa republikom, demokratijom, našim vrednostima i jednakošću muškaraca i… »

SNS se pita! Kada će Pajtić da objavi ugovore za 35 miliona dinara narodnih para

Srbija danas 13.04.2016
Srpska napredna stranka pitala je danas lidera DS Bojana Pajtića, koji najavljuje objavljivanje navodnih tajnih ugovora, kada će on objaviti ugovore kojima je 35 miliona evra narodnih para poklonio nepostojećim firmama, dodajući i da je skandalozno da… »

Stanković izvlači parove polufinala Lige šampiona

Srbija danas 13.04.2016
Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije imaće posebnu čast. Dejan Stanković izvlačiće parove polufinala Lige šampiona na žrebu u petak, objavio je Mundo Deportivo. Stanković, osvajač Lige šampiona u dresu Intera 2010. godine idealna… »

Nada Topčagić promenila iskaz! Evo šta je rekla o pretećim porukama koje je navodno dobijala ubijena Jelena

Srbija danas 13.04.2016
Rekla je policiji sve! Pevačica Nada Topčagić, koju je smrt Jelene Krsmanović Marjanović veoma potresla, rekla je da je u policiji izjavila da nije videla SMS poruke koje je Jelena dobijala. "Rekla sam policiji da nisam videla poruke koje je Jelena… »

Selaković: Borba protiv nasilja nad ženama na prvom mestu

Srbija danas 13.04.2016
Potpredsednik SNS Nikola Selaković razgovarao je danas sa članicama Foruma žena gradskog odbora SNS u Novom Sadu o borbi protiv nasilja u porodici, i istakao da je na inicijativu Ministarstva pravde oformljena radna grupa koja je pripremila Nacrt… »

Digao se iz pepela: Uspeo je da preživi vodu i da se popne uz visoku stenu (video)

Srbija danas 13.04.2016
Šta je bre ovo? Prvo što ćete pomisliti jeste da je bagi obećavajuće prevozno sredstvo. Ovaj 4-točkaš juri kao blesav, ostavljajući utisak kao da i po plafonu može da ide. Uostalom, uverite se i sami.… »

Nije samo kamenje: Da li vidite šta se još sakrilo na ovoj slici? (foto)

Srbija danas 13.04.2016
Dobro se zagledajte pa ćete uočiti. U moru skrivalica ova nam je posebno zapala za oko. Iako izgleda da je na slici samo obično kamenje, kada se malo bolje zagledate primetićete još nešto, ili bolje rečeno još nekoga. Vidite li? Can you see me… »

Osvanuo skandalozan snimak! Jelenin muž učio svog trinaestogodišnjeg sina da puca! (video)

Srbija danas 13.04.2016
Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović pre nekoliko godina postavio je na Jutjub snimak svog tada trinaestogodišnjeg sina U.M. u kome ga uči da puca iz pištolja. Marjanović svoje dete iz prvog braka bodri dok mališan puca iz… »