Izvor: Srbija danas arhiva vesti 13.04.2016

Napokon: Uhapšen Francuz koji je dao oružje napadaču na Jevreje u Parizu

Srbija danas 13.04.2016
Zajednička akcija francuske i španske policije. Španska policija uhapsila je francuskog državljanina koji je dao oružje Amediju Kulibaliju, koji je ubio četvoro Jevreja i ženu policajca u košer supermarketu u Parizu u januaru 2015. godine… »

Orban u novom sadu poručio: Pogledajte kartu, jasno se vidi da bi Srbija trebalo da bude u EU

Srbija danas 13.04.2016
Bilateralna pitanja i sporove ne treba povezivati s pitanjem članstva neke države u Evropskoj uniji, izjavio je danas premijer Mađarske Viktor Orban komentarišući slučaj hrvatske blokade poglavlja 23. - Naš je stav da ako postoji neka rasprava… »

Iskustvo iz ranijih godina pravi razlog za osiguranje poljoprivredne proizvodnje

Srbija danas 13.04.2016
Predstavnici Glavne filijale Kompanije„Dunav osiguranje“ u Kruševcu obišli su poljoprivrednike uRasinskomokrugu, razgovarali s njima o značaju osiguranja poljoprivredneproizvodnje i imovine i uručili im vaučere za osiguranje. Tim vaučerima… »

Letovanje za "plitak džep": More u ovoj zemlji je predivno, cene niske i blizu je Srbiji! (video)

Srbija danas 13.04.2016
Godinama već letujete u Crnoj Gori ili Grčkoj zato što su te destinacije blizu. Ukoliko ste ipak želeli da promenite ovu naviku možda je pravi trenutak da odaberete ovu destinaciju. Iako je ovo mesto blizu Srbiji, retki su oni koji se upuste u tu… »

Najpopularniji pretraživač? Ukoliko ste mislili da je Opera ili Mozila, grdno ste se prevarili! (foto)

Srbija danas 13.04.2016
Iznenadićete se! Verovali ili ne, najpopularniji pretraživač interneta je onaj najomraženiji - Internet Eksplorer (Internet Explorer). Prema istraživanju kompanije "NetMarketShares" iz marta ove godine, otkriveno je da je "Internet Explorer" i dalje… »

Navijači Partizana pružaju podršku Bjekoviću, a evo i zašto!

Srbija danas 13.04.2016
Ističu da je on čovek koji može da vrati Partizan na stare staze. Navijači Partizana sa Kosova i Metohije podržali su Nenada Bjekovića u kandidaturi za predsednika kluba i pozvali sve kojima je crno-bela boja u srcu da im se pridruže. - Navijači… »

Razgovarali sa studentima: Premijeri Srbije i Mađarske posetili Studentski dom u Novom Sadu

Srbija danas 13.04.2016
Premijeri Srbije i Mađarske Aleksandar Vučić i Viktor Orban posetili su danas Studentski dom "Evropa Kolegijum", namenjen studentima Univerziteta u Novom Sadu, koji su osnovno ili srednje obrazovanje stekli na mađarskom jeziku, kao i srpski studenti… »

Seks afera: Dušica otpuštena iz policije zbog vrele akcije sa kolegom?

Srbija danas 13.04.2016
Pevačica je bila suspendovana, a potom i otpuštena zbog ovog incidenta. Iako je farmerka Dušica Grabović pričala kako je otkaz u policiji dala da bi se posvetila pevačkoj karijeri, istina je malo drugačija. Naime, Grabovićeva je radila kao… »

Vol strit žurnal: Ako propadne primirje, SAD će naoružati Asadove protivnike

Srbija danas 13.04.2016
Ako mirovni plan u Siriji propadne, SAD će naoružati Asadovu opoziciju i omogućiti joj napade na avione regularne sirijske vojske, kao i na njenu artiljeriju, tvrdi "Vol strit žurnal". CIA i njeni regionalni partneri pripremili su određene akcije… »

Očinski instinkt! Ovaj Rus je golim rukama pridavio izgladnelog vuka i spasao svoju decu... (video)

Srbija danas 13.04.2016
Dobio je nadljudsku snagu! Aslan Šauhalov je meštanin sela Dalakovo u ruskoj pokrajini Ingušetiji. Ovaj hrabri Rus je golim rukama savladao vuka kako bi zaštitio svoju decu koja su se igrala u dvorištu. Foto: Youtube printscreen/Первый по… »