Извор: Ало архива вести 23.09.2016

ЕПС: Код нас угаљ није поскупео!

Ало 23.09.2016
Грађани могу да купе угаљ по старој цени директно од Електропривреде Србије (ЕПС), а по вишим ценама га продају препродавци, саопштио је данас ЕПС. Цена по којој трговци угљем продају тај огрев је промењена у складу са… »

Вулин: Повећање плата у најскоријем року!

Ало 23.09.2016
Битно је да имамо од чега да повећамо плате, али нисам неозбиљан да кажем да ће то бити од 1. новембра, рекао је Вулин. Министар за рад Александар Вулин изјавио је да очекује разговоре са Међународним монетарним фондом и… »

Стратешко партнерство Србије и Русије

Ало 23.09.2016
Састанак министара спољних послова на маргинама Генералне скупштине Уједињених нација. Министри спољних послова Србије и Русије Ивица Дачић и Сергеј Лавров разговарали су у Њујорку на маргинама Генералне скупштине УН о… »

Тужилац тражи 18 месеци за генерала Симића!

Ало 23.09.2016
Поднет оптужни предлог против бившег начелника Управе саобраћајне полиције. Треће основно тужилаштво у Београду оптужило је некадашњег начелника Управе саобраћајне полиције генерала Драгишу Симића због злоупотребе… »

Родитељи не дају да деца сведоче о трагедији на језеру

Ало 23.09.2016
Родитељи другара Стефана (14) и Николе (13) Петровића нису довели синове у Тужилаштво. Желе, како кажу, да их заштите, да не би поново доживљавали стрес. Другови браће Стефана (14) и Николе (13) Петровића из Трске код… »

Какав џогинг, какав "бајкинг", ово топи сало! (ВИДЕО)

Ало 23.09.2016
Ако беосмучно трчите или вртите педале сваки дан у нади да ћете тако најбрже скинути вишак килограма, грешите. Научници тврде да треба да приментие потпуно другачију физичку активност. Скакање у месту или на трамболини… »

Американци: Ово би значило рат са Русијом!

Ало 23.09.2016
Амерички министар одбране и начелник Главног штаба војске хоће да над Сиријом лете само њихови авиони! Министарство одбране САД и врх Генералштаба сматрају да би најбоље решење за Сирију било увођење "зоне забрањених… »

Брена и Боба размењивали нежности усред кафане (ВИДЕО)

Ало 23.09.2016
На рођендану певачице Александре Пријовић били су Лепа Брена и Боба Живојиновић, а њихов пољубац засенио је и саму слављеницу. Фолк звезда се латила микрофона и званице "бацила у транс" када је запевала велики хит Силване… »

Далај Лама коментарисао развод Анђе и Бреда

Ало 23.09.2016
Крах брака Анђелине Џоли и Бреда Пита постао је, чини се, најважнија тема у свету. Чак је и Далај Лама прокоментарисао развод деценије. Тибетански духовни вођа разговарао је са британским водитељем Пирсом Морганом, који га… »

Миле, волео сам те ко бога!

Ало 23.09.2016
Док Додик у Русији са Путином води озбиљне разговоре, Змај тугује и још размишља о њиховој свађи, која се десила у уторак на предизборном скупу у Шипову. Овај учесник ријалити програма „Парови“, који је, као што је… »