Хроника архива вести 02.11.2016

Убио човека, па помагао на сахрани!

Ало 02.11.2016
Данијел Керфуљ (40) из села Дупљаја код Беле Цркве ухапшен је јуче због сумње да је аутомобилом убио Живојина Жеберана (77) из истог места, а потом побегао и аутомобил закопао у Делиблатској пешчари. На сахрани је чак… »

Никшићанин упуцан док је улазио у џип! (ФОТО)

Ало 02.11.2016
Никшићанин Радосав Радовић (37) рањен је у среду увече у сачекуши у београдском насељу Сењак. Пуцњава се догодила на паркингу испред "Кабареа Роуз", у Улици Андре Николића. Како сазнајемо, Никшићанин је погођен док… »

У пуцњави на Сењаку рањен Никшићанин

Мондо 02.11.2016
У ватреном обрачуну на паркингу у Улици Андре Николића у београдском насељу Сењак рањен је Р.Р. (37) из Никшића, јављају београдски медији. Фото: МОНДО, Јован Терзић У Београду је до пуцњаве синоћ дошло спред клуба… »

Пуцњава на Сењаку: Никшићанин рањен док је улазио у џип, нападач у бекству

Блиц 02.11.2016
Радисав Радовић (37) из Никшића лакше је рањен када је на њега пуцано на паркингу испред клуба "Кабаре Роуз" на Сењаку у Београду. Како "Блиц" сазнаје, реч је о мушкарцу са криминалним досијеом, на којег је пуцано и… »

Прикривене звери: Јавно мушкарци "за пример", приватно злостављали и млатили жене

Блиц 02.11.2016
Исповест Драгане Драгићевић из Бора, коју је супруг годинама малтретирао, поново је отворила питање о томе колико умемо да препознамо насилника. Неки од њих, наизглед угледни бизнисмени, лекари, водитељи у тајности су… »

У: Бару четири ликвидације за само три месеца

Блиц 02.11.2016
Иван Лабан (29) из Мурина, који је убијен прексиноћ испред СЦ "Тополица" после кошаркашке утакмице Црвене звезде и Морнара, четврта је жртва ликвидација у Бару, и то за непуна три месеца! - Лабан је у Немачкој хапшен због… »

Безбедносни ураган: Од убиства Салета Мутавог, до оружја у Јајинцима, гараже у Гандијевој и сумњивог пакета у Белвилу

Блиц 02.11.2016
Безбедносна криза која је у Србији почела у суботу увече, када је у непосредној близини породичне куће премијера Александра Вучића у Јајинцима откривен арсенал оружја, покренула је опсежну акцију свих безбедносних служби… »

Ватрени обрачуни у Београду се настављају: Пуцано на Црногорца док је улазио у аутомобил

Србија данас 02.11.2016
Непознати нападачи пуцали су вечерас на аутомобил на паркингу испред клуба "Кабаре Роуз" на Сењаку у Београду. Тешко рањени мушкарац хитно је превезен на ВМА., који је погођен док је улазио у аутомобил. За сада није познат… »

БГ: Пуцњава на Сењаку, рањен Никшићанин на паркингу

Б92 02.11.2016
Београд -- У ватреном обрачуну на паркингу у Улици Андре Николића у београдском насељу Сењак рањен је Р.Р. (37) из Никшића. Рањени мушкарац превезен је на ВМА. Како јавља Н1, повређени мушкарац рањен је у раме, а… »

(Курир тв) пуцњава на сењаку: Никшићанин рањен док је улазио у порше!

Курир 02.11.2016
БЕОГРАД - У пуцњави која се вечерас догодила испред ресторана Шехер на Дедињу рањен је мушкарац. Како сазнајемо, он је улазио у свој аутомобил порше кајен, београдских таблица, када су непознати нападачи почели да пуцају… »