Хроника архива вести 11.11.2016

Лесковчанин пуцао на комшиницу!

Ало 11.11.2016
Полиција ухапсила С.Т. (61) из Лесковца због сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају, саопштио је данас МУП. Осумњичени се терети да је 8. новембра ове године, око 13 часова у Лесковцу, у улици Максима… »

Пешака прегазио камион!

Ало 11.11.2016
Један пешак погинуо је данас око 17.40 када га је на Ибарској магистрали код Лазаревца ударио камион, речено је у Министарству унутрашњих послова. Како је речено агенцији Бета, мушкарац је преминуо на месту несреће. Због… »

Ластин аутобус ударио у скутер

Ало 11.11.2016
Скутер је излетео из споредне улице право пред аутобус. Тешка саобраћајна несрећа у којој је, на срећу, избегнут смртни исход, догодила се данас око 15 часова на Булевару Ослобођења. Како наводе корисници друштвених мрежа… »

Стравична трагедија у оџацима! Заклао га јер је покушавао да прекине тучу у кафани!

Србија данас 11.11.2016
Крвави злочин у војвођанском месту! Становник Оџака Љ. С.(47) убијен је у четвртак око поноћи у кафани у центру Оџака, док је раздвајао двојицу гостију који су се посвађали у кафани. М. П. (48) ухапшен је због сумње да… »

Покушај убиства Милана Бека: Здравковићу и Маји судиће заједно?!

Курир 11.11.2016
До краја истраге остало је још да буду завршена вештачења. БЕОГРАД - Више тужилаштво у Београду ускоро би могло да подигне оптужницу против некадашњег припадника “земунског клана” Александра Здравковића због сумње… »

Обустављена истрага за злоупотребе у топлани

Политика 11.11.2016
Није утврђено да су осумњичени оштетили градски буџет незаконитим признањем трошкова изградње топловодне мреже. Ниш – У Вишем јавном тужилаштву у Нишу донета је наредба којом се обуставља истрага против осморо… »

Вреба жртве већ 16 година: Павле Јововић (38) већ пети пут ухапшен за сексуалне преступе

Блиц 11.11.2016
У позамашном досијеу Павла Јовићевића (38), ухапшеног у среду због силовања Београђанке, налазе се чак четири пријаве за силовања и сексуална злостављања. Како кажу извори "Блица", Јовићевић кроз евиденцију МУП… »

Црни петак: Дух Јелене Марјановић не да мира...

Пресс 11.11.2016
Како медији преносе. Како се незванично сазнаје, ноћас око пола три комшије су чули нечије сабласно дозивање у близини куће Марјановића. "Не знам да ли је то Јелена била, или је неко збијао неслану шалу са нама. Мислим да… »

На Ибарској погинуо пешак: Гужва код Лазаревца, проходна само једна трака

Србија данас 11.11.2016
Због саобраћајне несреће у којој је страдао пешак на Ибарској магистрали код Лазаревца, на скретању за језеро Очага, тренутно су огромне колоне возила. - У 17.40 страдао је пешак на лицу места на путу у смеру ка Чачку… »

Случај Беко: Препознавање није доказ?

Вечерње новости 11.11.2016
Правни тим Милана Бека о наводним пропустима на суђењу Александру Здравковићу: Препознавање није требало да буде у тужилаштву. Тужилаштво: Оштећени и његови адвокати саботирају истрагу. ТО што је Милан Беко препознао… »