Хроника архива вести 11.11.2016

Ни трага од несталих Нишлија

Ало 11.11.2016
Двојица Нишлија нестала су у два дана пре скоро 20 дана. Њихови нестанци нису повезани, али од њих ни трага. О Зорану Димитријевићу (41) из Ниша, који је нестао је 24. октобра након што је на кратко изашао из стана… »

Суђење за напад на Вучића и Малог: Нисам видео да ли су цивили имали нешто у рукама

Курир 11.11.2016
Крстић је рекао да је све што је видео трајало 15-20 секунди и да је, док је препаркирао возило, све било завршено. БЕОГРАД - Суђење жандармима за напад на Андреја Вучића и Предрага Малог, браћу премијера Србије и… »

Педофилу из Врања продужен притвор, мјака девочице у страху јер не зна шта ће бити када изађе

Блиц 11.11.2016
Ненаду Стевановићу Рокију (37) из Криве Феје, кога оптужница терети за педофилију над ученицом (13), продужен је притвор до 6. децембра, потврдила је Александра Тошић Арсић, портпарол Основног суда у Врању. Ненад… »

Притвор за осумњичене на Косову: Припремали терористичке нападе на целом Балкану

Србија данас 11.11.2016
Осумњичени су планирали нападе на државне и безбедносне институције. Косовски суд одредио је данас притвор до 30 дана седморици ухапшених под сумњом да су, повезани са исламским екстремистима, припремали терористичке нападе… »

Косово стрепи од терориста: Ухапшено седморо због сумње да су повезани са исламским екстремистима

Телеграф 11.11.2016
Осумњичени су планирали терористичке нападе на Косову и на Балкану. Косовски суд одредио је данас притвор до 30 дана седморици ухапшених под сумњом да су повезани са исламским екстремистима, како не би покушали да побегну… »

Ухапшен серијски силоватељ: Злостављао девојке, снимао их и уцењивао

Курир 11.11.2016
Серијски силоватељ Павле Јовићевић (38) приморавао двадесетпетогодишњу девојку на сексуални однос, сумња се да је имао још неколико жртава. БЕОГРАД - Павле Јовићевић (38) из Београда ухапшен је због сумње да је… »

Узгајали марихуану у стану! У Земуну ухапшене четири особе

Србија данас 11.11.2016
Двојица направили лабораторије за узгој марихуане у стану. Полиција упала и у студентски дом. Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у четири одвојене акције открили су две лабораторије за узгајање марихуане у… »

Родитељи малог Раденка направили велику грешку, па се сада кају

БК ТВ 11.11.2016
Узнемирујуће писмо које је добила породица Никодиновић из Лознице након смрти осмогодишњег сина Раденка, предато је полицији. Дечаков отац Милан однео је писмо у којем су на најгрубљи начин извређани он и његова супруга… »

Пронашли лобању у дворишту куће: Станари Банатске 59 у Земуну видно узнемирени

Блиц 11.11.2016
Пренеражени и узнемирени остали су становници Банатске улице у Земуну, када су пре пар дана у дворишту зграде под бројем 59 пронашли - људску лобању. - Мој сусед је око 15.30 паркирао кола испред шупе, како то обично ради… »

Опет напад пацијента у Дому здравља

Ало 11.11.2016
Пацијент напао радника обезбеђења, ког је ударио у главу. Инцидент се догодио у Дому здравља у насељу Лиман ИВ. Други напад на запослене Дома здравља „Нови Сад“ (ДЗ) у последња три дана десио се јуче. Пацијент је касно… »