Извор: Правда архива вести 28.11.2016

Падају кључни делови града: Сиријска војска надомак пресецања источног Алепа!

Правда 28.11.2016
Да ли је управо у току офанзива сиријске војске на коју се чекало већ годинама? Неки сматрају да јесте. Наиме, према последњим информацијама, војска је преузела контролу над градском четврти Џабал Бадро, свега дан након што… »

Откопчала бунду и препустила се блуду: Маца Дискреција открила бомбе испод крзна, а тек доле... (видео)

Правда 28.11.2016
Старлета је поставила необично перверзан снимак. Стижу хладни дани, па је и Маца Дискреција морала да се огрне будом, међутим, под толиким крзном није могла дуго да издржи. Фотографија корисника Маца Приватно… »

Сабласно: Погледајте како изгледају ослобођени делови Алепа (видео)

Правда 28.11.2016
Територија под контролом терориста у највећем сиријском граду је све мања и мања. Уз помоћ комбинованих сиријско-руских ваздушних удара сиријска војска и њени савезници на терену су остварили значајан напредак и ослободили… »

Постизборна хистерија се наставља: Трампа на власт довела "руска армија ботова и тролова"

Правда 28.11.2016
Поплава "лажних информација" током избора у САД била је потпомогнута софистицираном руском пропагандном кампањом која је на интернету објављивала и ширила чланке осмишљене да заварају јавност, а са циљем да се казни… »

Сви у паници, амерички специјалци се склањају: У Сирију стигао руски Хермес јединствено оружје без премца! (видео)

Правда 28.11.2016
Војна операција Русије у Сирији је у фокусу светских медија још откако је покренута крајем септембра 2015. године. То је био први пут да је војска Руске Федерације видела праву борбу далеко од куће. Антитерористичка кампања је… »

Потврђено: Путин нам дефинитивно поклонио мигове вредне чак 150.000.000 евра!

Правда 28.11.2016
Руски председник Владимир Владимирович Путин поклонио је нашој земљи шест авиона "миг 29", који на тржишту вреде чак 150 милиона евра. Иако су се у НАТО медијима јуче појавиле информације да су ови авиони "кршеви" и… »