Извор: Телеграф архива вести 16.01.2017

Колинда се осрамотила на свечаном пријему, а то је приметио и хрватски премијер Пленковић

Телеграф 16.01.2017
Непосредно након те Колиндине изјаве камере су приказале лице актуалног премијера Андреја Пленковића, бившег дипломату са доста искуства, који је широм отворених очију буљио у Колинду. Председница Хрватске Колинда Грабар… »

Љајић: Кључ стабилности односи Бошњака и Срба, Вучић за искрен дијалог

Телеграф 16.01.2017
Није то ни једноставан нити лак пут, из простог разлога јер су ране свеже због свега што се дешавало 90-их у Босни - казао је Љајић. Премијер Србије Александар Вучић искрено жели дијалог с Бошњацима, изјавио је у… »

Далмација одсечена од остатка Хрватске: Оркански ветар и снежни наноси блокирали све веће путеве

Телеграф 16.01.2017
Тренутно нема слободног правца за камионе с приколицама и теретњаке с полуприколицама из смера унутрашњости према Истри, Ријеци, северном приморју, Далмацији и обрнуто. Велико невреме данас је потпуно одсекло унутрашњост… »

Хорор У ТРАВНИКУ: Младић скочио са зграде, самоубиство најавио преко друштвених мрежа

Телеграф 16.01.2017
Претпоставља се да је реч о самоубиству, али тачне околности догађаја се још утврђују. Младић В.Б. (20) са тешким телесним повредама пронађен је синоћ крај једне стамбене зграде у Травнику. Како је саопштено из МУП… »

Позив за упис у војну евиденцију! Нека се јаве 99. годиште и старији (фото)

Телеграф 16.01.2017
Од данас важи општи позив за увођење у војну евиденцију, док ће од маја центри Министарства одбране почети упућивање појединачних позива, свима који се нису одазвали. Министарство одбране објавило је општи позив за… »

ЕКСПЛОДИРАО котао у школи у Лесковцу: Хаварија направила хаос!

Телеграф 16.01.2017
Свих 800 ученика враћено је кућама због хладних радијатора, у експлозији нема повређених. Парни котао у Хемијској школи “Божидар Ђорђевић Кукар“ у Лесковцу експлодирао је јутрос и разнео део крова на котларници, али… »

Златна средина за Србе: Ево колике су просечне плате у региону

Телеграф 16.01.2017
Највећа просечна исплаћена плата је, према последњим подацима, била у Словенији и износила је 1.020 евра, док је најмања била у Македонији - свега 363,80 евра. Србија је прошле године била негде у средини гледано по висини… »

Страдао мушкарац на барској прузи: Машиновођа који је управљао возом пуштен

Телеграф 16.01.2017
Још није познато како се мушкарац старости 55-60 година нашао на прузи у тренутку наиласка воза. Непознати мушкарац погинуо је у 18.20 на прузи у барском насељу Бјелиши у тренутку када је наишао локални путнички воз… »

Регион очекује нови ледени талас: Снег ће падати три дана, оркански ветрови доносе веома ниске температуре

Телеграф 16.01.2017
Метеоаларм је за данас и сутра издао црвено упозорење за подручје Кварнера. У Хрватској ће данас бити умерено до претежно облачно. У Горском котару и Лици повремено се очекује снег, на Јадрану киша, али је снег местимчно… »

У нишком затвору почела производња ауто делова: Постоји један проблем који нико није предвидео

Телеграф 16.01.2017
Осуђеници израђују електроделове за страну компанију која послује у Нишу и која комплетну производњу извози. У Казнено-поправном заводу у Нишу почела је производња електроделова за аутомобиле, а осуђеници дневно израдјују… »