Извор: Пресс архива вести 26.01.2017

Трећи филхармонијски рандеву за заљубљене

Пресс 26.01.2017
Доскорашњи шеф диригент и музички директор Бољшој театра Александар Ведерников предводиће трећи рандеву из циклуса "За заљубљене" Београдске филхармоније 27. јануара у Коларчевој задужбини. Фото:Б92.нет Публици ће… »

Нуди плату већу од председничке, али нико неће

Пресс 26.01.2017
Квалитетан кувар код мене има плату вец́у од председничке, а ја на могу да нађем раднике, јада се задарски угоститељ. Фото:Б92.нет Ерик Павин у породичном хотелу и ресторану има 20 стално запослених радника, а сада тражи… »

Бастија забранила навијачу улаз на стадион због вређања Балотелија

Пресс 26.01.2017
Француски фудбалски клуб Бастија забранио је данас једном свом навијачу улаз на стадион, након што је признао да је уочи утакмице опонашао мајмуна гестикулирајући у правцу нападача Нице Марију Балотелију. фото: новости.рс… »

Фејсбук је увео нову промену и већ је постала хит

Пресс 26.01.2017
Фејсбук је најавио сијасет нових промена у Месинџер апликацији попут сервиса за продају и личног асистента. Једна од најкреативнијих је могућност да персонализујете чет и то за сваког пријатеља појединачно. фото: блиц.рс… »

"Доктор наука има мању плату од спремачице у ЕПС"

Пресс 26.01.2017
Унија синдиката просветних радника Србије затражила је да се испуне одредбе потписаног споразума којим је завршен штрајк просветара пре две године. Фото:Б92.нет Једна од одредби се односи на увођење платних разреда. "Влада је… »

Памела Андерсон: Послаћу руску бунду Меланији Трамп

Пресс 26.01.2017
Омиљена секс бомба Памела Андресон је изјавила да ће обрадовати прву даму Америке прикладним поклоном од крзна. фото: блиц.рс Вештачког, наравно, јер је познато да је Памела велики борац за права животиња. - Намеравам да јој… »

Гинис потврдио: Киа има најштедљивији хибридни ауто

Пресс 26.01.2017
Киа Ниро је нови Гинисов рекордер у најмањој потрошњи горива, када је реч о моделима са хибридним погоном. Овај аутомобил прешао је пут од Лос Анђелеса до Њујорка уз просечну потрошњу од 3,07 л/100 км. фото: б92.нет Ниро… »

Најбизарнији сексуални обичај у историји Србије: Знате ли шта је снохачење!?

Пресс 26.01.2017
Био је распрострањен, како у селима, тако и у планинским деловима. Снохачење нико није сматрао грехом, па чак ни млади мушкарци чије су жене спавале с њиховим очевима, јер су и они понављали овај обичај када су одрасли… »

Опасне стратегије на Арктику: Мислили сте да САД окружује Русију... али погледајте ову мапу

Пресс 26.01.2017
Иако се много говори о америчким војним базама које окружују Русију, Москва је кроз само пар година на "капи света" изградила 14 авио писти, 16 дубоководних лука, распоређено је 40 ледоломаца, а оформљена је и посебну… »

Путовање кроз краљевину југославију: Прошетајте мистичним светом 1920их година

Пресс 26.01.2017
Захваљујући Велиславу Радеву и порталу МиЦентури.тв, Невсвеек Србија је дошао до изузетно ретких фотографија које су забележиле давно изгубљене пределе и разнолике начине живота широм Краљевине Југославије. Курт Хилшер… »