Извор: Ало архива вести 10.04.2017

Мета отпала са МИГ-а и пала на кров куће!

Ало 10.04.2017
Права драма одиграла се данас у Истри када је током војне вежбе вучна мета отпала са авиона МИГ-21 и пала на кров куће! Права драма одиграла се јутрос око 11 часова у Истри током генералне пробе међународне војне вежбе… »

Усташе дивљале у Сплиту

Ало 10.04.2017
Припадници Хрватских одбрамбених снага (ХОС) данас су у Сплиту пред спомеником палим припадницима јединице, прославили 26. годишњицу оснивања ИКС батаљона Рафаел витез Бобан. Пуковник ХВ Марко Скејо том је приликом свој говор… »

Српско-хрватски или четири језика?

Ало 10.04.2017
Док је у четири државе региона, Србији, Црној Гори, Хрватској и БиХ, у току потписивање Декларације о заједничком језику, којој се највише противи званични Загреб, а у којој стоји да су српски, хрватски, црногорски и… »

Гојковићева: Организатори, јавите се!

Ало 10.04.2017
Маја Гојковић, председница Скупштине Србије, изјавила је јуче да су протести на улицама Београда „искључиво политички” и поручила организаторима да се јаве и пријаве када, где и на којој тачно траси ће бити одржан… »

Конзул ухапшен због убиства двоје деце

Ало 10.04.2017
Министарство спољних послова Македоније званично је затражило од ресора дипломатије Шпаније потврду информација о хапшењу македонског почасног конзула. Министарство спољних послова Македоније званично је затражило од… »

Бивша фармерка због силикона једва преживела (ФОТО)

Ало 10.04.2017
Ана Марија Смиљанић, певачица и учесница ријалитија "Фарма", скупо је платиоа цену лепоте. Она је недавно посетила једну приватну клинику пластичне хирургије у Београду где јој је урађена операција груди. Иако је била… »

Сваки мушкарац би са њом пожелео борбу прса у прса (ФОТО)

Ало 10.04.2017
Ако је судити по облиму груди, Драгана Рогојевић је за неколико кубика испред колегиница из популарне женске групе "Моделс". За разлику од многих познатих личности, ова секси цица није скривала да је своје груди повећала… »

Познати музичар приведен због снимка о крађи гласова (ВИДЕО)

Ало 10.04.2017
Познати београдски музичар Предраг Гостовић Пеца приведен је због снимка наводне крађе гласова на недавно одржаним председничким изборима у Србији! Предраг Гостовић Пеца, басиста Елвиса Ј. Куртовић и један од оснивача… »

Певач култног бенда доживео инфаркт!

Ало 10.04.2017
Певач култног панк бенда "Тхе Експлоитед", Вати Бухан (59), хитно је пребачен у болницу због инфаркта и застоја рада срца! Бенд је на својој Фејсбук страници објавио да је Бухан, иначе једини из оригиналне поставе "Тхе… »

Увозићемо мајсторе из Пакистана!

Ало 10.04.2017
За највише две године у Србији неће имати ко да кува, лечи, гради јер на тржишту рада неће бити довољно добрих радника ових занимања, па ћемо морати да их увозимо из иностранства. Да већ сада нема довољно квалитетних… »