Забава архива вести 16.03.2018

Сораја кешира 250.000 евра за лукс стан са погледом на саву: Иде у Париз да купи слике за дневни боравак и спаваћу собу

Курир 16.03.2018
Сораја је за ново место становања одабрала луксузну локацију у српској престоници, а реч је о "Београду на води", где најнижа цена мањег стана износи 156.000 евра. Она ће за нови дом наводно издвојити чак 250.000 евра… »

Скандал тресе Холивуд: Џенифер Лопез признала "Тражили су ми да показујем голе груди"

Блиц 16.03.2018
Након многих имена из Холивуда, и певачица и глумица Џенифер Лопез признала је да се и она нашла на стубу срама када су редитељи од ње тражили да, ако жели да добије улогу, уради разне ствари. Њено признање је изазвало… »

КОНАЧНО ДОКАЗ да су Сандра Африка и Владимир Волков у вези! (ФОТО)

Свет 16.03.2018
Већ неколико месеци се спекулише да је наша певачица Сандра Африка у тајној вези са нашим фудбалером Владимиром Волковим, али ни она ни он нису то желели да потврде, чак су и демантовали. Ипак, Сандра и Волков су прошло… »

Мињи Суботи забранили да уђе у авион, а да ли је по вама ово оправдан разлог?

Блиц 16.03.2018
Песник и композитор, херој детињства многих малишана, Миња Субота, доживео је непријатност на аеродрому, када су уместо његовог правог имена, Милан, на авионску карту уписали надимак по којем га сви знају. На сву срећу… »

(Видео) Свађа која је подигла публику на ноге: Младен псовао, па потом пљунуо Нину у лице!

Курир 16.03.2018
Расправа Младена Вулетића и Нине Прље изазвала је бурне реакције међу љубитељима забавно-хумористичког програма "Парови". Наиме, Младен је прво псовао, а потом пљунуо у лице своју ријалити девојку. Убрзо након тога… »

Откривени сви детаљи пљачке Саше Поповића: Знам када и како је лопов ушао!

Курир 16.03.2018
Из куће Саше Поповића, сувласника и директора “Гранда”, у насељу Бежанијска коса засад неидентификовани лопови украли су накит вредан 100.000 евра и легалан пиштољ са кутијом метака. Пиштољ, како је Саша Поповић… »

ВЕСТ КОЈА ЈЕ УЗНЕМИРИЛА СВЕ У ВИЛИ: Весна Ривас због овога напушта Парове!

Свет 16.03.2018
Весна Ривас је саопштила цимерима вест која је неке јако погодила. Данас је у току “Кућног савета са Паровима”, Весна Ривас саопштила учесницима једну врло узнемирујућу вест. “Мораћу да се опростим од вас, јер имам… »

(Видео) Хаос у паровима: Тихомир скочио на Анамарију, а онда је она доживела нервни слом!

Курир 16.03.2018
Полиграф Тихомира Филиповића подигао је прашину у вили "Парова". Његово понашање према Анамарији, свађе и приче погодиле су и доста гледалаца који су се укључивали у емисију. Наиме, током емисије повела се прича о… »

Немојте да плачете: Пожгај се укљући у Парове и открио кроз какву животну драму пролази

Курир 16.03.2018
Александар Пожгај имао је операцију нако што му је на тестису уочена мрља, а иако су тумор маркери били негативно, бивши политичар је морао на операцију. "Имао сам данас операцију, понели смо велику победу. Све је прошло на… »

Зашто никада нећемо видети ванземаљце?

Вести онлине 16.03.2018
На питање да ли смо сами у универзуму научници већ деценијама покушавају да одговоре. Нова студија, међутим, уништила је наду свих оних који су веровали да ће својим очима видети ванземаљце. Научници тврде да све и да… »