Извор: Политика архива вести 30.07.2018

Табаковић: У току припреме за приватизацију Комерцијалне банке

Политика 30.07.2018
Неко од будућних сувласника може бити само неко ко је пожељан инвеститор у смислу финансијске снаге и дугорочне опредељености да допринесе јакој позицији финансијског система Србије. У току су припреме за приватизацију… »

Ухапшен због силовања малолетнице и тешких крађа

Политика 30.07.2018
Осумњичен и за крађу два аутомобила, крио се у ненастањеним кућама чији су власници у иностранству или у колибама удаљеним од насељених места. Велика Плана - Полиција је у Великој Плани ухапсила Л.Б. (29) који се сумњичи… »

Две гараже у центру неће радити од 1. до 15. августа

Политика 30.07.2018
Гараже „Пионирски парк” и „Вуков споменик” неће радити од 1. до 15. августа због извођења радова, саопштио је „Паркинг сервис”. У гаражи „Пионирски парк”, у оквиру реконструкције објекта, биће саниране рампе… »

Утврђивање чињеница почиње крајем августа у Врању

Политика 30.07.2018
Први извештај могуће је урадити до краја 2020. и наш задатак је да утврдимо зашто Срби и грађани Србије оболевају више него Британци, Немци и други. - Ако уранијум није штетан, зашто се толико новца издваја за његово… »

Ружић: Није прихватљиво да разговарамо о размени територије

Политика 30.07.2018
Идеја о размени територија с Косовом, која се помиње у последње време, не може да буде легитимна и није прихватљиво да се о томе говори, изјавио је министар државне управе и локалне самоуправе и функционер СПС Бранко Ружић… »

Тендер за приватизацију ПКБ-а у августу

Политика 30.07.2018
Министарство привреде најавило да ће ускоро огласити продају дела државне имовине и капитала у овом предузећу. Министарство привреде потврдило је оно што је ММФ најавио још прошле недеље – да ће у августу бити објављен… »

Ухапшен осумњичени за изазивање трагичног пожара у Грчкој

Политика 30.07.2018
Атина - У Грчкој је ухапшен мушкарац (65) који је наводно изазвао пожар у источној Атици. Истражни органи примили су девет сведочења која указују да је он главни осумњичени за изазивање пожара и могао би бити… »

Наређена евакуација још 10.000 људи у Калифорнији

Политика 30.07.2018
РЕДИНГ - Наређена је евакуација још 10.000 људи из округа Мендосино и Лејк у америчкој савезној држави Калифорнији због два пожара који се приближавају градовима. Пожари су до сада уништили шест кућа, док је у ризику… »

Шефови мисија ЕУ у Приштини: Поштовати зону око Високих Дечана

Политика 30.07.2018
ПРИШТИНА - Представници мисија више земаља Европске уније у Приштини саопштили су да су приштинске институције дужне да у потпуности поштују своје прописе о специјалним заштићеним зонама и међународне обавезе у погледу… »

Граната на градилишту тржног центра у Радничкој

Политика 30.07.2018
Багериста који је ископавао земљу у западном делу градилишта преко пута Аде Циганлије пронашао заосталу експлозивну направу. Артиљеријска граната из Другог светског рата откривена на градилишту тржног центра „Ада мол” у… »