Извор: Данас архива вести 24.01.2019

Северна Ирска – лекције за Косово

Данас 24.01.2019
Ауторски текст познатог аналитичара и истраживача за Данас и Демостат о могућим решењима косовског питања Да ли Северна Ирска нуди решење за проблем северног Косова, као што су наговестиле поједине дипломате? Можда –… »

Коссев: Србин ухапшен, заплењено 52 килограма марихуане код Гњилана

Данас 24.01.2019
Косовска полиција ухапсила је данас у околини Гњилана три особе од којих је једна српски држављанин и запленила 52 килограма материје за коју се сумња да је марихуана, јавио је портал Коссев. Јединица за спречавање… »

Глумац се глумцем избија

Данас 24.01.2019
„Александре Вучићу, ово је крај!“ Та тако једноставна реченица Николе Које са прошлог београдског протеста „1 од 5 милиона“ много боље звучи од свих епских фраза борбе против Вучића које чујемо сваки пут када неко… »

Аналитичар Фуере: Пуно тога ће зависити од исхода избора за европски Парламент

Данас 24.01.2019
Кључно питање да ли европски лидери имати довољно храбрости да остану посвећени интеграцији Западног Балкана Аналитичар Ерван Фуере (Ерван Фоуéрé) из бриселског Центра за студије европских политика (ЦЕПС) између осталог… »

Претресен мигранстки центар у Бихаћу, пронађени предмети за наношење физичких повреда

Данас 24.01.2019
Припадници полиције Унско-санског кантона данас су претресли прихватни центар за мигранте „Бира“ у Бихаћу и у њему пронашли већи број ножева, шрафцигера, дрвених и металних палица и осталих предмета погодних за… »

Шпански премијер разговарао с Хуаном Гваидом о ситуацији у Венецуели

Данас 24.01.2019
Шпански премијер Педро Санчес разговарао је данас с председником парламента Венецуеле Хуаном Гваидом који је себе синоћ прогласио прелазним председником Венецуеле, инсистирајући на неопходности одржавања слободних избора… »

Локалне власти севера Француске: Потребне конкретне припреме за Брегзит

Данас 24.01.2019
Локалне власти на северу Француске, дела који је најближи Енглеској, оцениле су данас да су неопходне „конкретне припреме“ Брегзита и изградња будућих односа између Велике Британије и Европе. „Можемо да трошимо време… »

За шта се највише користи интернет?

Данас 24.01.2019
Подаци Еуростата о активностима на интернету У земљама Европске уније 85 одсто грађана старости од 16 до 74 године изјавили су да су користили интернет током претходна три месеца, показало је истраживање Еуростата из 2018… »

Команданти венецуеланске војске изражавају подршку Мадуру

Данас 24.01.2019
Команданти венецуеланске војске почели су преко средстава информисања да изражавају лојалност социјалистичком председнику Николасу Мадуру. Генерал-мајор Виктор Паласио рекао је данас да категорички одбацује било какав чин… »

Отворена теретана Петог батаљона војне полиције уз помоћ компаније ФитПасс

Данас 24.01.2019
Отворена теретана намењена Петом батаљону војне полиције уз помоћ компанија ФитПасс и Рекреација д.о.о. и ланца теретана Ахилеј, у уторак, 22. јануара, у касарни Топчидер. „Командант Петог батаљона војне полиције… »