Извор: Вести онлине архива вести 24.01.2019

Љимај упознао Касамија са ситуацијом у вези с дијалогом

Вести онлине 24.01.2019
Фатмир Љимај, потпредседник косовског премијера и копредседник приштинског тима за наставак дијалога с Београдом, изјавио је данас да се ситуација у вези са тим процесом полако нормализује. Љимај је то рекао у Приштини у… »

Земљаци гласајте за Оливера

Вести онлине 24.01.2019
Од 28. јануара до 7. фебруара одржавају се избори Радничке коморе Тирол, а и овог пута, као и на изборима пре пет година, Оливер Ранисављевић ће као једини српски кандидат заступати интересе Срба. Овог пута са 17. места на… »

Избор за Мисс Балкана 15. фебруара у Банском Двору (ФОТО)

Вести онлине 24.01.2019
У Банском Двору у Бањалуци 15 фебруара у 20 часова одржаће се такмичење за најлепшу жену на Балкану, за мисс Балкана. За титулу најлепше такмичиће се девојке из Бугарске, Србије, Црне Горе, Хрватске, Словеније и Босне и… »

Радост уочи Богојављења

Вести онлине 24.01.2019
Божићни пакети које Удружење Помоћ за млади живот из Лангенхагена шаље већ 23 године оболелој деци у Бијељини, ове године због проблема око усклађивања термина предати су у Општој болници дан пре Богојављења. Пакете… »

Јанковић: Волео бих да играмо против Звезде у Еврокупу

Вести онлине 24.01.2019
Кошаркаш који је после велике фарсе прешао из Црвене звезде у Партизан истиче за Информер да би волео да укрсти копља са најљућим ривалом. – Била би одлична ствар да имамо два српска представника у топ 8 фази Еврокупа… »

У отаџбину никад празних руку

Вести онлине 24.01.2019
Председник клуба Јединство из Швехата, предграђа Беча, Крста Петришоревић и ове године је наставио акцију помоћи угроженима у отаџбини, коју је пре пар година започео. Знајући да иде у Србију за Божић и да ће тамо… »

Завејаној баки стигли лекови

Вести онлине 24.01.2019
Рогозна је ових дана одсечена од света, јер дебљина снежног покривача местимично прелази пола метра. На путевима су сметови, па се до већине села на овој планини једва стиже запрегом, саоницама, на коњу, ретко добрим… »

"Нико нема право да нелегално збаци с власти шефа државе"

Вести онлине 24.01.2019
Премијер Русије Дмитриј Медведев је, коментаришуц́и ситуацију у Венецуели, изјавио да нико нема право да нелегалним методама збаци са власти шефа државе који је недавно победио на изборима. - Нико нема право да незаконито… »

Сокаче добродошлице

Вести онлине 24.01.2019
Етно-село Бабина река налази се на површини од једног хектара у лазаревачкој општини у селу Трбушница између Лазаревца и Аранђеловца. - Бабина река је настала тако што нисам вајао у дрвету и сликао на платну, него сам је… »

Научници: Руска риба најбоља на свету

Вести онлине 24.01.2019
Најкориснија риба на свету је боганидски лосос, који живи у сибирским језерима, изјавио је шеф руске Федералне агенције за рибарство Иља Шестаков. Према његовим речима, научници Руске академије наука дошли су до овог… »