Извор: Блиц архива вести 09.05.2019

Сексепил у центру Београда: Наташа Беквалац оваква прошетала по хладноћи, а сви су уочили једну промену

Блиц 09.05.2019
Наташа Беквалац синоћ је имала наступ у центру Београда, а том приликом је одушевила многе чим се појавила. Фоторепортери су подигли апарате када је секси плавуша изашла из аутомобила. Иако је напољу било веома хладно… »

Тони Цетински добитник награде "Оливер Драгојевић"' за најбољег певача!

Блиц 09.05.2019
Добити овакву награду сигурно је жеља свих певача, а управо таква част, припала је јединственом Тонију Цетинском који се наградом похвалио на друштвеној мрежи Инстаграм. … »

Несвакидашњи потез: Лепа Брена у градском превозу

Блиц 09.05.2019
Певачица Лепа Брена још једном је доказала да апсолутно нема никакав проблем да се понаша као и сви други људи. Наиме, Лепа Брена је са супругом Бобом тренутно у Мадриду, а управо тамо се возила и градским превозом. Иако има… »

Ексклузивно, Мики Ђуричић признао за "Блиц": "Возио сам без дозволе", а онда открио и непознате детаље саобраћајке

Блиц 09.05.2019
Учесник ријалити програма “Задруга” Мики Ђуричић јуче је у раним јутарњим сатима доживео саобраћајну незгоду код места Обреж, у којој је задобио неколико прелома дуж карличне кости. Како је "Блиц" јуче и писао… »

Више не крије да је у вези: Александра Суботић признала да је напољу чека старији мушкарац

Блиц 09.05.2019
Александра Суботић од како је ушла у ријалити шоу програм не престаје да провоцира Ану Кораћ и Давида Драгојевића, па су сви стекли утисак да још увек пати за својим бившим вереником. Иако је у медијима испливала прича да… »

Уплата друге рате годишњег пореза на имовину до 15. маја

Блиц 09.05.2019
Рок за уплату обавезе за други квартал годишњег пореза на имовину за 2019. годину за физичка лица, предузетнике и правна лица је 15. мај, саопштено је из Секретаријата за јавне приходе. Како се наводи у саопштењу, редовним и… »

Драма се наставља: Мајка Бритни Спирс забринута, тражи од суда документацију, жели да помогне својој ћерки

Блиц 09.05.2019
Бритни Спирс недавно је напустила клинку за ментално здравље, али њена мајка Лин Спирс сада је затражила од суда медицинску докуметацију своје ћерке како би јој помогла, јер тврди да се она не осећа добро. С обзиром на то да… »

Сви је осуђују због везе са ожењеним: Певачица је сада открила детаље развода и да ли ју је муж варао

Блиц 09.05.2019
Певачица Андреана Чекић у жижи је јавности од тренутка када се сазнало за њеног новог дечка који је још увек званично ожењен. Она је сада решила да проговори на ту тему, а открила је и а ли ју је сада већ бивши… »

Шта повезује Сандру Мељниченко и Жељка Самарџића? Оно што је певач открио о најбогатијој Српкињи изненадиће све…

Блиц 09.05.2019
Познати певач Жељко Самарџић једном приликом сарађивао је са Сандром Мељниченко, која се тада презивала Николић, а сада је решио да каже по коју реч о некадашњој чланици групе "Моделс". Шта је пред нашим камерама… »

150 Година старопрамена: Старопрамен на Стреет фоод фестивалу наставља да ниже незаборавне моменте

Блиц 09.05.2019
По угледу на светске Стреет Фоод Фестивале, сви љубитељи добре уличне хране доживели су јединствено гастрономско искуство у срцу Београда, а Старопрамен је у доброј атмосфери, уз наступ ИриеФМ-а прославио велики јубилеј - 150… »