ИТ свет

ЛГ ексклузивно представља свој први уређај за гајење поврћа у затвореном

ИТ свет 27.12.2019
ЛГ Елецтроницс (ЛГ) ће представити уређај за гајење поврћа у затвореном на сајму ЦЕС 2020, чиме се по први прикључује динамичном покрету баштованства у затвореном. Револуционарни уградни вертикални уређај за гајење… »

Појава фишинг напада и малвера услед премијере познате саге о свемиру

ИТ свет 26.12.2019
Сајбер криминалци често користе популарне филмове као мамац за дистрибуцију малвера, а најновија филмска сага из „галаксије далеко, далеко“ није изузетак. Ове године, најновији и последњи филм из популарне трилогије привукао… »

Желите да аутоматизујете продајне процесе? ЦомСале је решење!

ИТ свет 26.12.2019
Електронско пословање и глобализација тржишта довели су до пораста конкуренције. Све динамичнија тржишна утакмица захтева од компанија брзу реакцију на околности које се мењају готово свакодневно. У таквим условима, стари… »

Фујифилм КС100Ф на распродаји по цени од 900$, наследник ускоро

ИТ свет 26.12.2019
Волимо Фујифилмов КС100Ф, али дефинитивно није за све. Ради се о АПС-Ц камери са фиксним објективом који су најприкладнији за уличну фотографију, мешајуц́и одличан 24,3-мегапикселни КС-Транс сензор који се налази у моделима без… »

Мој нови дигитални живот: скоро сваки други корисник променио би своје онлајн навике у 2020. години

ИТ свет 25.12.2019
Ново истраживање компаније Касперски показало је да би више од 40% корисника променило свој дигитални начин живота у 2020. години, постављајући дигиталне новогодишње циљеве. Вец́ина испитаника има за циљ да смањи… »

КСПГ ће приказати комплетну линију гејминг опреме на сајму ЦЕС 2020

ИТ свет 25.12.2019
КСПГ, бренд производа високих перформанси за гејмере, професионалце у е-спортовима и технолошке ентузијасте, са задовољством најављује да ће приказати своју најновију линију производа КСтреме Перформанце Геар на сајму ЦЕС 2020 у… »

Компаније које користе АИ и ИоТ просперирају више од конкуренције

ИТ свет 24.12.2019
Последње истраживање компанија ИДЦ и САС, АИоТ – Хов ИоТ Леадерс аре Бреакинг Аваи, открива да је најважнији показатељ у остваривању вредности Интернет оф Тхингс (ИоТ) система организације заправо вишеструка употреба… »

Касперски савети: Почетак друге сезоне серије „Иоу“– стручњаци за сајбер безбедност упозоравају

ИТ свет 24.12.2019
На Нетфликсу 1 26. децембра почиње друга сезона серије „Иоу - Иоу'лл лове ме". Радња ове серије прати продавца књига Џоа Голдберга (Јое Голдберг) који развија екстремну опсесију према својој муштерији Гвиневир Бек… »

ЛГ Елецтроницс у 2020. годину улази са новом генерацијом врхунских Ултра монитора

ИТ свет 22.12.2019
Нова генерација Ултра монитора компаније ЛГ Елецтроницс која ће бити представљена на сајму ЦЕС 2020 осмишљена је са циљем пружања драматично бољег корисничког искуства уз врхунски дизајн и најбоље перформансе. Као… »

Синерги фор Гоод: Мицрософт технологије као подршка непрофитном сектору

ИТ свет 22.12.2019
Када сте део неке непрофитне организације, која покушава да допринесе бољем животу заједнице, и често немате више од пар сарадника – шта је решење за вас? Ангажовати још чланова тима, са средствима која су ограничена… »

ИТ свет, најновије вести »