Мондо

Сенат Универзитета: Потврђена одлука о поништавању доктората Малог

Мондо пре 1 дан
Сенат Универзитета у Београду данас је званично потврдио одлуку о поништавању доктората министа финансија Синише Малог, након што је утврђено да је његов рад плагијат. Сенат Универзитета у Београду данас је званично… »

Уме Бјелица, уме и Богдановић: Финта, Шредер у првом реду, тројка, победа!

Мондо пре 1 дан
Наши кошаркаши наставили су да погађају "цлутцх" тројке за победе Сакраменто Кингса. Погледајте! Наши кошаркаши наставили су да погађају "цлутцх" тројке за победе Сакраменто Кингса. Погледајте! После Немање Бјелице, и… »

Крај Звездине серије: Фуриозни Стаускас "преломио" црвено-беле

Мондо пре 23 сата
Шпанска екипа кључну разлику направила у трећој четвртини на крилима изванредног Канађанина. Шпанска екипа кључну разлику направила у трећој четвртини на крилима изванредног Канађанина. Црвена звезда је пред својим… »

Томпсон сме да виче "За дом спремни"?

Мондо пре 1 дан
Високи прекршајни суд у Хрватској је проценио да је узвик Марка Перковића Томпсона "За дом спремни" на почетку песме "Бојна Чавоглаве" дозвољен. Високи прекршајни суд у Хрватској је проценио да је узвик Марка Перковића… »

Претучене српске камионџије на граници између Украјине и Румуније

Мондо пре 1 дан
Претукли их возачи шлепера и викали им да је "ово Украјина и њихова граница". Амбасада Србије обавештена о инциденту, ангажује се око помоћи. Претукли их возачи шлепера и викали им да је "ово Украјина и њихова граница"… »

Меркел најутицајнија жена на свету, ево на ком месту је Ана Брнабић

Мондо пре 1 дан
Немачка канцеларка Ангела Меркел већ девету годину заузела је прво место на листи 100 најутицајнијих жена света америчког пословног магазина "Форбс". Немачка канцеларка Ангела Меркел већ девету годину заузела је прво место… »

Зидан се огласио о Јовићу: Лука се не осећа изгубљено

Мондо пре 1 дан
"Треба више да игра, то је тачно, али и да настави напорно да ради, како би био спреман да помогне тиму у сваком тренутку када је то потребно", поручио тренер Реал Мадрида о српском нападачу после победе његовог тима у Лиги… »

Ево шта се дешава са Вучевићевом пријавом против председника Вучића

Мондо пре 1 дан
Републичко јавно тужилаштво проследило је Тузилаштву за организовани криминал кривичну пријаву потпредседника СНС МИлоша Вучевића против председника Александра Вучића и његовог брата Андреја Вучића у вези са случајем… »

Отели га, тукли, тражили 5.000 €, напали му тетку а девојку стрпали у гепек

Мондо пре 1 дан
Београдска полиција ухапсила је двојицу осумњичених да су отели младића, тукли га и тражили 5.000 евра, па му онда напали тетку и стрпали девојку у гепек. Београдска полиција ухапсила је двојицу осумњичених да су отели… »

Велики је он: Даме и господо, Новак Ђоковић је тенисер деценије

Мондо пре 1 дан
Најбољи српски спортиста свих времена изабран је за тенисера претходне деценије у избору престижног сајта теннис.цом. Најбољи српски спортиста свих времена изабран је за тенисера претходне деценије у избору престижног сајта… »

Мондо, најновије вести »