Телеграф

Јевросимовић: Показали смо да је Атлетски савез на највишем нивоу спремности за маратон!

Телеграф пре 1 сат
Председник Атлетског савеза Србије изузетно задовољан организацијом и одржавањем првог "Цомтраде Сербиа маратхона" Кенијац Ндива Ћерутич Саконг и српска атлетичарка Теодора Симовић победници су првог „Цомтраде Сербиа… »

Свет је био луд за њима, венчали су се, а сад је она открила мрачну истину: Морала сам да се удам!

Телеграф пре 2 сата
Софија данас има 37 година и после Чеда се није поново удала. Почетак 2000-их обележиле су многе серије које сте обожавали, а једна од њих засигурно је "Оне Трее Хилл" која се увукла под кожу људима широм света. Многи су… »

Дерби ово не памти: Партизан и Звезда заједно са 16 странаца!

Телеграф пре 2 сата
Из године у годину све мању улогу у два наша највећа клуба играју домаћи играчи, тако је и пред нови међусобни судар. Кошаркаши Црвене звезде и Партизана одиграће у недељу од 20 сати први овосезонски дерби, улог је као и… »

Уживо: Тумбаковић оставио Миливојевића на клупи, познат састав Србије за меч са Украјином!

Телеграф пре 2 сата
Нада још постоји... Фудбалска репрезентација Србије од 15 часова игра свој последњи квалификациони меч за одлазак на ЕП 2020. године, а противник је селекција Украјине! Као што је познато, Орлови су и даље "у игри" за… »

Опра Винфри је управо постала нови власник нестварног ранча! Унутрашњост боли колико добро изгледа

Телеграф пре 2 сата
Простор је максимално осветљен, због великог броја прозора и француских врата које чине да у сваку просторију допиру сунчеви зраци. Опра Винфри (65) остала је власница луксузног ранча у Монтеситу, у Калифорнији, управо је… »

Алекса има 19 година, своју фирму и запослене у 5 земаља: Ево како је покренуо сопствени бизнис

Телеграф пре 4 сата
Овај младић је већ са 18 година отворио своју маркетиншку агенцију која се бави развојем ВЕБ решења за хотеле и музичаре. Љубав према послу родила се још у основној школи, а онда је и пред крај седмог разреда узео ствар у… »

Марија се јавно одрекла Миљане, она почела да се гуши, Зола је поливао водом!

Телеграф пре 5 сати
- Она мене више не интересује, нема шта више да се ја одричем од ње. Он прелази преко ударца? Зашто? Из користи! - викала је Марија. Марија Кулић јавно је рекла да диже руке од своје ћерке Миљане, након што је пристала… »

Гаги гутао кнедле и са болом у гласу причао о Луни и периоду са дрогом: "Изнели су ме и рекли доста"

Телеграф пре 5 сати
- И хвала Луни, хвала Нини, оне су ми једина снага што сам победио ту болест коју сам имао - рекао је између осталог денсер са болом у гласу. На питања новинара ове суботе одговарао је и Гаги Ђогани, а тема је била то што је… »

Стиже "стоп" за насртљиве трговце: Ускоро ћете моћи да се пријавите у регистар "Не зови"

Телеграф пре 5 сати
Председник Националне организације потрошача Горан Паповић оценио је у истој емисији да је нацрт закона крај приче да је заштита потрошача борба са ветрењачама и да се полако долази до стандарда развијених друштава… »

Рајковић почиње да тренира са Партизаном!

Телеграф пре 5 сати
Централни дефанзивац тражио дозволу од Сава Милошевића да одржава форму у спортском центру црно-белих. Доскорашњи фудбалер Палерма – Слободан Рајковић, чије име се везује за неколицину италијанских клубова, требало би… »

Телеграф, најновије вести »