Телеграф

Мамић признао зашто не би волео да Динамо извуче Звезду у нокаут фази Лиге Европе

Телеграф пре 4 сати
Поновио је још једном и да је велики пријатељ са Терзићем, као и са Станковићем и Мркелом. Чак трећина читалаца Телеграфа који су у петак гласали у анкети, "поручили" су да је Динамо из Загреба најпожељнији ривал за… »

Петар Бенчина у болници због корона вируса

Телеграф пре 2 сата
Петар има тешке симтоме упале плућа. Глумац Петар Бенчина заражен је корона вирусом. Петар је наводно већ неколико дана због корона вируса у КБЦ Бежанијска коса где се лечи од упале плућа. - Петар је у болницу примљен са… »

Хуманитарни концерт Марије Шерифовић за малу Мињу: За три сата пристигло око 100.000 СМС порука

Телеграф пре 11 сати
Оно што се зна јесте да је преко овог хуманитарног догађаја прикупљено око 20.000.000 динара. Међутим, нису све уплате прокњижене. Марија Шерифовић одржала је хуманитарни онлајн концерт Марије Шерифовић за помоћ малој… »

Овако су наше познате даме изгледале у трудноћи: Стомак до зуба, а сексепил на првом месту

Телеграф пре 22 минута
Неке од њих породиле су се пре више од 20 година, па јавност не зна како су оне изгледале у другом стању. Многе познате даме у другом стању појављивеле су се у емсијиама на телеизијама, док су друге жене избегавале јавне… »

Ко је, заправо, Мр Бурнс и колико је "тежак"? Форбс је анализирао богатство тајкуна из Спрингфилда

Телеграф пре 34 минута
Господин Брнс, зликовац и успешни бизнисмен, у серији Симпсонови је од њеног почетка, дакле, пуне три деценије. Дежурни зликовац из популарне серије Симпсонови (Тхе Симпсонс), Мр Бурнс, део је те приче откако је почела да се… »

Веселин Јевросимовић: Технологија за нови скок

Телеграф пре 34 минута
Ако бисмо успели да електрични отпор у проводницима сведемо на минимум, идеално да га анулирамо, поништили бисмо губитке који настају при протоку електричне струје... Ако се сећате, када сам пре неког времена писао о дата… »

Ових 7 ствари морате да знате пре него што се одлучите за куповину половног хибрида

Телеграф пре 28 минута
"Сви хибриди су мање-више исти" - овакво мишљење је можда једна од највећих грешака приликом одлуке о куповини хибрида... Полако али сигурно, хибрида је све више код нас. Међутим, многим потенцијалним купцима хибрида… »

Као из бајке! 5 европских градова који изгледају најлепше током новогодишњих празника

Телеграф пре 28 минута
Ове дестинације се претварају у Божићне бајке током децембра. Иако скоро сваки град изгледа магично када се украси новогодишњим лампицама, а посебно када га покрије први снег, неки европски градови се посебно истичу. Праг… »

Пола јарац, пола демон напао полицајца, успео да побегне

Телеграф пре 28 минута
У средњоевропској култури, Крампус је рогати лик описан као "полу јарац, полу демон" Аустријска полиција морала је да реагује по дојави на појаву " крампуса" у Лангенфелду, а приликом доласка на лице места, један од тројице… »

4 ситуације у којима никада не би требало да користимо кухињски убрус: Више штете, него користи!

Телеграф пре 22 минута
Никако га не користите за чишћење следећих површина. Убруси су један од производа који се налази у свакој кухињи и користимо их дословно за све. Међутим, то и није баш тако препоручљиво. Наша, помало непромишљена… »

Телеграф, најновије вести »