Дијана Вукомановић

Вук Јеремић прави посланички клуб?!

Ало 02.02.2017
Скупштина Србије би већ данас могла да добије нову посланичку групу преко које ће кандидат за председника Вук Јеремић без избора практично ући у парламент, пишу Вечерње Новости. У току су договори да се под истим… »

Новости: Нови посланички клуб у Скупштини, Јеремић "улази"

Б92 01.02.2017
Београд -- Скупштина би од четвртка могла да добије нову посланичку групу преко које ће Вук Јеремић без избора практично ући у парламент, пишу Новости од четвртка. У току су договори да се под истим скупштинским… »

Од сутра нови посланички клуб у скупштини Србије? Уводе Јеремића у парламент

Курир 01.02.2017
БЕОГРАД - Скупштина Србије би већ од сутра могла да добије нову посланичку групу преко које ће кандидат за председника Вук Јеремић без избора практично ући у парламент. У току су договори да се под истим скупштинским… »

Новости: Нови посланички клуб, Јеремић "улази" у скупштину

Н1 Инфо 01.02.2017
Скупштина Србије би већ од четвртка могла да добије нову посланичку групу, преко које ће кандидат за председника Вук Јеремић, без избора практично ући у парламент, пишу Вечерње новости. У току су договори да се под… »

Бранко: Дијана лепрша од појила до појила!

Ало 01.02.2017
Ружић поручио Вукомановићевој да је појава кратког века! Сукоб бивших партијских другова Дијане Вукомановић и Бранка Ружића не јењава. Након што је потпредседник СПС-а прокоментарисао сукоб лидера странке Ивице Дачића… »

Бане, не узимај муву у уста!

Ало 31.01.2017
Бесни рат некадашњих партијских другова! Дијана Вукомановић, бивша чланица СПС-а и актуелна самостална посланица у Скупштини Србије, одговорила је на критике некадашњег партијског колеге и потпредседника СПС-а Бранка… »

Вукомановић: Дачић не зна шта хоће

Вечерње новости 30.01.2017
Некадашња функционерка СПС Дијана Вукомановић каже да је Ивица Дачић упао у замку сопствене ријалити политике и тешко да ће га бирачи схватити као озбиљног политичара. - ДАЧИЋ је контрадикторан. Најпре је тврдио да им… »

Заратили Дијана и Дачић

Ало 30.01.2017
Рат Ивице и Дијане! Бивша чланица СПС-а и актуелна самостална посланица Дијана Вукомановић оплела је по некадашњем шефу Ивици Дачићу. Лидер СПС-а јој није остао дужан, па јој је поручио да је његово највеће… »

Јеремић: Кандидујем се за председника Србије

РТС 15.01.2017
Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој Вук Јеремић објавио је данас кандидатуру на председничким изборима. "Одлучио сам да се кандидујем, јер волим Србију и не пристајем на њено пропадање", рекао је… »

Вукомановић: Подржавам кандидатуру Јеремића

Бета видео 15.01.2017
БЕОГРАД - Независна посланица Дијана Вукомановић рекла је да је у Миксер хаус здошла у својству градјанке и народне посланице како би подржала кандидатуру Вука Јеремића.… »

Вести дана »