Дијана Вукомановић

Вукомановић: Мислим да чланство СПС неће гласати за Вучића

Н1 Инфо 17.03.2017
Посланица посланичке групе "Нова Србија - Покрет за спас Србије" Дијана Вукомановић изјавила је да то што Социјалистичка партија Србије (СПС) на предстојећим председничким изборима нема свог кандидата "озбиљно угрожава… »

Дијана Вукомановић: СПС губи идентитет

Блиц 17.03.2017
Бивша функционерка СПС-а Дијана Вукомановић изјавила је данас да тој странци прети опасност од губљења идентитета, јер нема свог кандидата на председницким изборима и због вазалног односа према СНС. - То чак може да угрози… »

Конференција за новинаре тима Вука Јеремића

Бета видео 17.03.2017
БЕОГРАД - Конференција за новинаре тима председничког кандидата Вука Јеремића. Говорили су посланица Дијана Вукомановић и Јеремићев портпарол Никола Јовановић. (покривалице)… »

Вукомановић: СПС је Вучићев вазал

Данас 17.03.2017
Посланица у Скупштини и бивша функционерка Социјалистичке партије Србије (СПС) Дијана Вукомановић оценила је данас да се први пут у историји СПС догодило да та странка нема председничког кандидата и да она не верује да ће се… »

Рашковић Ивић: Упорно тражимо одговор Владе

Вести онлине 14.03.2017
Председница Посланичке групе Нова Србија - Покрет за спас Србије, Санда Рашковић Ивић, позвала је грађане да у што већем броју изађу на председничке изборе. Због одлуке председнице Народне скупштине Маје Гојковић да… »

Због суспензије рада парламента, сваког уторка и четвртка постављаће питања Влади

Блиц 14.03.2017
Посланичка група "Нова Србија - Покрет за спас Србије" позвала је данас грађане да у што већем броју изађу на председничке изборе, а контролоре на бирачким местима да брижљиво чувају сваки глас. Представници те групе… »

Политичари, пошто реч?

Ало 09.03.2017
Бошко Обрадовић се пре само неколико година у Хиландару заклињао пред иконом Тројеручице да Двери никада неће постати политичка странка, да ће вечно остати покрет налик породици, да он никада неће бити председник… »

Три председничка кандидата на слави Нове Србије

Данас 26.02.2017
Нова Србија обележила је данас страначку крсну славу Светог Симеуна Мироточивог. Главне званице лидера НС Велимира Илића била су три председничка кандидата Вук Јеремић, Александар Поповић, кандидат ДСС и самостални кандидат… »

Не дај боже да ти спасаваш Србију!

Ало 18.02.2017
Ивица Дачић, министар спољних послова и лидер Социјалистичке партије Србије, јуче је жестоко оплео по Дијани Вукомановић, некадашњој најближој сарадници и председници посланичког клуба социјалиста у Народној скупштини… »

Дачић бесан, оплео по вукомановићевој: Дијана је моја измишљотина и мој експеримент

Србија данас 17.02.2017
Некадашњи сарадници заратили. Министар спољних послова Србије и лидер СПС Ивица Дачић данас је жестоко оплео по некадашњој најближој сарадници и председници посланичког клуба социјалиста у Народној скупштини Дијани… »

Вести дана »