Дијана Вукомановић

Дачић је желео Јеремића у СПС-у

Политика 02.02.2017
Ружићева реторика почиње да личи на реторику Јуловог министра за информисање Горана Матића, који је пред пад Милошевића у свему видео завере и заверенике. Мене у СПС нису учланили ни Ивица Дачић, ни Бранко Ружић… »

Вук Јеремић прави посланички клуб?!

Ало 02.02.2017
Скупштина Србије би већ данас могла да добије нову посланичку групу преко које ће кандидат за председника Вук Јеремић без избора практично ући у парламент, пишу Вечерње Новости. У току су договори да се под истим… »

Новости: Нови посланички клуб у Скупштини, Јеремић "улази"

Б92 01.02.2017
Београд -- Скупштина би од четвртка могла да добије нову посланичку групу преко које ће Вук Јеремић без избора практично ући у парламент, пишу Новости од четвртка. У току су договори да се под истим скупштинским… »

Од сутра нови посланички клуб у скупштини Србије? Уводе Јеремића у парламент

Курир 01.02.2017
БЕОГРАД - Скупштина Србије би већ од сутра могла да добије нову посланичку групу преко које ће кандидат за председника Вук Јеремић без избора практично ући у парламент. У току су договори да се под истим скупштинским… »

Новости: Нови посланички клуб, Јеремић "улази" у скупштину

Н1 Инфо 01.02.2017
Скупштина Србије би већ од четвртка могла да добије нову посланичку групу, преко које ће кандидат за председника Вук Јеремић, без избора практично ући у парламент, пишу Вечерње новости. У току су договори да се под… »

Бранко: Дијана лепрша од појила до појила!

Ало 01.02.2017
Ружић поручио Вукомановићевој да је појава кратког века! Сукоб бивших партијских другова Дијане Вукомановић и Бранка Ружића не јењава. Након што је потпредседник СПС-а прокоментарисао сукоб лидера странке Ивице Дачића… »

Бане, не узимај муву у уста!

Ало 31.01.2017
Бесни рат некадашњих партијских другова! Дијана Вукомановић, бивша чланица СПС-а и актуелна самостална посланица у Скупштини Србије, одговорила је на критике некадашњег партијског колеге и потпредседника СПС-а Бранка… »

Вукомановић: Дачић не зна шта хоће

Вечерње новости 30.01.2017
Некадашња функционерка СПС Дијана Вукомановић каже да је Ивица Дачић упао у замку сопствене ријалити политике и тешко да ће га бирачи схватити као озбиљног политичара. - ДАЧИЋ је контрадикторан. Најпре је тврдио да им… »

Заратили Дијана и Дачић

Ало 30.01.2017
Рат Ивице и Дијане! Бивша чланица СПС-а и актуелна самостална посланица Дијана Вукомановић оплела је по некадашњем шефу Ивици Дачићу. Лидер СПС-а јој није остао дужан, па јој је поручио да је његово највеће… »

Јеремић: Кандидујем се за председника Србије

РТС 15.01.2017
Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој Вук Јеремић објавио је данас кандидатуру на председничким изборима. "Одлучио сам да се кандидујем, јер волим Србију и не пристајем на њено пропадање", рекао је… »

Вести дана »