Иван Ивановић

Ђилас: Неуспешни студент Ђурић црта мете Ивановићу и Кесићу

Нова пре 30 дана
"Изјавом да су Иван Ивановић и Зоран Кесић моје дворске луде, неуспешни студент државног правног факултета Марко Ђурић покушао је да увреди и омаловажи ова два човека, врхунска професионалца у пословима којима се баве… »

Иван Ивановић промовише усташку винарију чији је власник учествовао у акцији "Олуја" и етничком чишћењу Срба (фото)

Ало пре 31 дан
Водитељ је објаву, у међувремену, обрисао. Водитељ поставио је на свој Твитер профил објаву у којој промовише вино Блатина винарије Квесић. Због проширења на српско тржиште, власник ове винарије уклонио је са јавног дела… »

Нова најгледанија: Иван, Кесић и Оља испред конкуренције

Нова пре 31 дан
Иван Ивановић се након летње паузе, вратио на мале екране са својим лате нигхт схов програмом у петак 18. септембра а прва емисија у којој је гостовао драматург и писац Синиша Ковачевић била је убедљиво најгледанији програм… »

Вече са Иваном Ивановићем: Гост Синиша Ковачевић

Нова пре 31 дан
Нова сезона емисије "Вече са Иваном Ивановићем" почела је у петак 18. септембра, на телевизији Нова С. У својој првој епизоди, Ивановић је угостио писца, драматурга, редитеља и потпредседника Народне странке, Синишу… »

Иван Ивановић по Ђиласовом налогу сад напада и опозиционе новинаре који се њему не свиђају (фото)

Ало 20.09.2020
Како газда каже. Нахушкао је Драган Ђилас Ивана Ивановића на новинара недељника "Време" Вукашина Обрадовића. Обрадовић се похвалио на друштвеној мрежи како је поносан на то што је постао део редакције овог недељника… »

"Иван Ивановић је иза себе оставио ругло у центру града поред којег пролазите сваког дана"

Ало 20.09.2020
Срамота! Овог пута јавност је подсетио на случај од пре осам година. Његову објаву вам преносимо у целости. "Ово је некадашњи ресторан"Централ парк" у најужем центру града који је запаљен 2012. године под чудним… »

Ивановић: Глумци који уђу у политику, више нису глумци

Нова 18.09.2020
Водитељ Иван Ивановић био је гост емисије "Међу нама" која се емитује на телевизији Нова С. Ивановић је говорио о расправама на Твитеру, тренутној политичкој ситуацији у Србији, те о новој сезони емисије "Вече са Иваном… »

"Иван Ивановић је уличар који је дошао до пара и сада из свог стана у Ровињу промовише усташе, док славе геноцидну Олују"

Ало 18.09.2020
Заменик градоначелника Београда Горан Весић објавио је да је поднео тужбу против водитеља Ивана Ивановића. Његово саопштење преносимо у целости, а фотографије скандалозног гостовања Стипе Месича код , загрљај хрватског… »

Твитер окршај Трифуновића и Ивановића: Твоје политичко биће идентично је напредњачком

Луфтика 17.09.2020
Водитељ Иван Ивановић жестоко је испрозивао лидера ПСГ Сергеја Трифуновића, рекавши му да има политичко биће идентично напредњачком, те да није успео да пређе ни параолимпијски цензус и изједначио га са нулом. Повод за… »

Иван Ивановић: Мени се чини да су они готови

Данас 17.09.2020
Поводом нове сезоне своје емисије, о опозицији, власти и новинарству Увек је исто. Ја се глупирам, ви се смејете и то је то. Биће добрих гостију, хумора и мало технолошког напретка, каже у разговору за Данас Иван Ивановић… »

Вести дана »