Иван Ивановић

Новосађанин преживео пакао због лажне оптужбе за насиље

Луфтика 18.06.2019
Схаре Твеет Схаре Пин 13 Схарес О насиљу над женама последњих година се много пише и расправља, из сасвим оправданих разлога, јер је жртава све више, повреде су све теже, неретко и фаталне. Стога се у новије време, и код… »

Овде је све лажно, а најлажљивији смо ми, јер све то знамо, а што више лажи знаш, лакше се и сам обмањујеш

Луфтика 17.06.2019
Схаре Твеет Схаре Пин 122 Схарес ‘Понекад ћете јасније продрети у човека који лаже, неголи у онога који каже истину. Истина, као и светлост, заслепљује. Лаж је напротив, попут лепог сумрака у којем се истиче сваки… »

Похлепно дете има бунар искривљених жеља, а где нема љубави, глад за материјалним је непресушна

Луфтика 13.06.2019
Схаре Твеет Схаре Пин 761 Схарес Најкорисније савете о родитељству можете чути од професорке Милице Новковић, која говори о дечијем заљубљивању, лошем друштву, али и првим лажима. Милица Новковић је ауторка популарне… »

Сека Алексић код Ивана открила да је трудна, а онда је уследио Ивановићев џентлменски потез (видео)

Телеграф 13.06.2019
- Стварно си трудна? Честитам, брате мили - рекао је Секи Иван Ивановић. Певачица Сека Алексић сазнала је да ће по други пут постати мајка, а ову лепу вест је поделила у емисији "Вече са Иваном Ивановићем". Фолк звезда је… »

Трактором улетео у емисију Жике Шаренице и направио незапамћени скандал

Луфтика 10.06.2019
Схаре Твеет Схаре Пин 16 Схарес Популарнији телевизијски водитељ Живорад Николић, познатији као Жика Шареница, нападнут је током снимања током снимања своје емисије у Мионици. Наиме, нападач је тактором упао на снимање… »

Наша певачица се удала у затвору за нарко-дилера! Велику љубав јој преотела Ана Ивановић, а онда се умешао Новак…

Ало 08.06.2019
Плејбојеву зечицу, Анастасију Буђић и тенисерку Ану Ивановић Швајнштајгер повезује један добар фрајер. Анастасија Буђић, чланица групе Моделс, удала се 6. фебруара у затвору у за Ивана Радовића, који тамо служи… »

Анастасија се удала за нарко-дилера у затвору, а мало ко зна да јој је велику љубав преотела Ана Ивановић и све има везе са…

Блиц 08.06.2019
Ретко ко зна да Плејбојеву зечицу Анастасију Буђић и некадашњу успешну тенисерку Ану Ивановић Швајнштајгер повезује један добар фрајер. Некадашња чланица групе “Моделс” Анастасија Буђић удала се 6. фебруара у… »

Анастасија се удала у затвору за нарко-дилера: Велика љубав Плејбој зечице био је најбољи друг Новака Ђоковића! А онда се…

Курир 08.06.2019
Анастасија се удала за нарко-дилера у затвору, а мало ко зна да јој је велику љубав преотела Ана Ивановић и све има везе са Новаком Ђоковићем. Ретко ко зна да Плејбојеву зечицу Анастасију Буђић и некадашњу успешну… »

Овако изгледа заједничка фотографија Ивана Ивановића и Бобија Марјановића! (фото)

Телеграф 08.06.2019
Центар Филаделфије и репрезентације Србије гостовао у емисији "Вече са Иваном Ивановићем" Када се сретну кошаркаш од 222 цм и водитељ од 175 цм онда је јако тешко направити положену фотографију, што се види из примера на… »

Напипала сам квржицу док сам била на Исланду и схватила шта значи нормална и уређена држава

Луфтика 07.06.2019
Схаре Твеет Схаре Пин 134 Схарес До сада смо чули безброј прича о манама нашег здравстевног система. И кад год следећи пут покушају да вас убеде да и није тако страшно, сетите се приче Американке која је док је боравила на… »

Вести дана »

Времеплов: Рођен Владан Ђорђевић

РТВ пре 6 сатијош 1 повезана

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА Смена облака и сунца

Дневник пре 2 сатајош 1 повезана