Краљево

Informacije o koronavirusu:
ul. Slobodana Penezića br. 16ž, 36000 Kraljevo
064/8855-006
064/88-55-001

Краљево: У изолацији 18 лекара Завода за јавно здравље

Вечерње новости пре 5 дана
На територији града Краљева за сада су регистрована два случаја заражених вирусом корона. КРАЉЕВО - Код докторке Завода за јавно здравље Краљево утврђено је присуство вируса корона због чега је поред ње још 17 лекара из… »

Мики Вуковић – живот посвећен кошарци

ВДР пре 5 дана
Барбара Пављашевић, Тузла Михајло Мики Вуковић један је од најтрофејнијих кошаркашких тренера са простора бивше Југославије. Рођен у селу Милочај, поред Краљева први је велики тренерски успјех постигао у Тузли са тимом… »

Лудости контраверзног краља: Изоловао се од вируса у луксузном хотелу, са собом повео и харем од 20 конкубина

Србија данас пре 5 дана
Један од најбогатијих владара на свету. Контроверзни краљ Тајланда самоизоловао се у луксузном хотелу у Гармиш-Партенкирхену, ресорту на Алпима, заједно са својом пратњом, преноси Индепендент. Краљ Маха Вачиралонгкорн (67)… »

Синдикат лекара и фармацеута захтева већу заштиту здравствених радника

Глас Западне Србије пре 5 дана
Београд/Краљево - Синдикат лекара и фармацеута Србије захтавао је од представника Кризног штаба за сузбијање заразне болести Ковид-19, Министарства здравља и државног руководства да без одлагања спроведу све мере заштите… »

Љубав јача и Од пандемије: Ђорђе венчао Нађу из Марока, пред матичара изашли са маскама

Србија данас пре 5 дана
На церемонији и преводилац. У време пандемије коранвируса и страха од болести романтична прича Ђорђа (37) и Нађе Бараћ (29) доказ је да љубав побеђује све, па и епидемију. Почетком децембра прошле године Србину из… »

Докторка из Краљева инфицирана короном: Двадесет радника Завода за јавно здравље у самоизолацији

Србија данас пре 5 дана
Сви запослени у Заводу, налазе се у самоизолацији код својих кућа. Докторка, специјалиста епидемиологије из Врњачка Бање, која ради у Заводу за јавно здравље у Краљеву, заражена је корона вирусом, потврдио је директор… »

У Чачку 16 особа заражено, убудуће брисеви се шаљу у Краљево

Дневник пре 5 дана
ЧАЧАК: У Чачку је потврђено присуство вируса корона код 16 особа, а у току претходног дана у болницу су примљена три нова пацијента, па је укупно 22 пацијента који се лече у тој здравственој установи. Према речима шефа… »

Ибарски кеј током викенда препун шетача: Разматра се затварање шеталишта у Краљеву

Вечерње новости пре 5 дана
Било је и оних Краљевчана који су фотографије свог боравка са друштвом на шеталишту крај Ибра поставили и на друштвене мреже, што је наишло на велики број, углавном негативних, коментара. КРАЉЕВО – Упркос наредбама… »

Још један доказ да коронавирус не бира, а ово нам никако није требало!

Ало пре 5 дана
Докторка, специјалиста епидемиологије из Врњачка Бање, која ради у Заводу за јавно здравље у Краљеву, заражена је коронавирусом, потврдио је директор Завода у Краљеву Александар Мацан. Он је за ТВ Прва рекао да је зато цела… »

Све спремно за масовно тестирање: Медицинске сестре у Краљеву прошле обуку за узимање узорака

Србија данас пре 5 дана
Штаб за ванредне ситуације града Краљева је саопштио да је епидемиолошка ситуација на територији тог града непромењена. Две особе које су оболеле су хоспитализоване, а за још три узорка се чекају резултати са Института за… »

Вести дана »