Лазаревац

Радост Лазаревчана у срцу Шумадије

иКрагујевац пре 1 дан
Кошаркаши Радничког доживели су свој први пораз на домаћем паркету у Кошаркашкој лиги Србије ове сезоне. Боља од Крагујевчана била је лазаревачка Колубара, која је славила резултатом 97:90 (24:24, 20:25, 22:26, 31:15)… »

Радост Лазаревчана у срцу Шумадије

ИнфоКГ пре 1 дан
Кошаркаши Радничког доживели су свој први пораз на домаћем паркету у Кошаркашкој лиги Србије ове сезоне. Боља од Крагујевчана била је лазаревачка Колубара, која је славила резултатом 97:90. Држали су Шумадинци утакмицу… »

Радост Лазаревчана у срцу Шумадије

Глас Шумадије пре 2 дана
Кошаркаши Радничког доживели су свој први пораз на домаћем паркету у Кошаркашкој лиги Србије ове сезоне. Боља од Крагујевчана била је лазаревачка Колубара, која је славила резултатом 97:90 (24:24, 20:25, 22:26, 31:15)… »

Михаиловићу четири године за саобраћајку са смртним исходом

Дневник пре 2 дана
БЕОГРАД: Виши суд у Београду осудио је данас на четири године затвора Николу Михаиловића (28) из околине Лазаревца, јер је 9. августа 2019. изазвао тешку саобраћајну несрећу на Ибарској магистрали у којој је погинуло… »

Четири године затвора за четири смрти

Ало пре 2 дана
Медији преносе да се судар догодио када се "дачија" са споредног пута из правца Боговоде укључила на Ибарску магистаралу, а отпозади је директно ударио "БМВ". Виши суд у Београду осудио је данас на четири године затвора… »

Крагујевчани циљају пети узастопни тријумф у “Језеру”

ИнфоКГ пре 3 дана
Прилику да наставе тренд успешних резултата у свом “Језеру” кошаркаши Радничког имаће сутра од 16:30 часова, када ће у оквиру 11. кола Кошаркашке лиге Србије дочекати екипу Колубаре из Лазаревца. Крагујевчани су… »

Кошаркаши Радничког дочекују Колубару из Лазаревца

РТ Крагујевац пре 3 дана
Прилику да наставе тренд успешних резултата у свом „СББ Језеру“ кошаркаши Радничког имаће у среду од 16:30 часова, када ће у оквиру 11. кола Кошаркашке лиге Србије дочекати екипу Колубаре из Лазаревца. Крагујевчани… »

Крагујевчани циљају пети узастопни тријумф у „СББ Језеру“

Глас Шумадије пре 4 дана
Прилику да наставе тренд успешних резултата у свом „СББ Језеру“ кошаркаши Радничког имаће у среду од 16.30 часова, када ће у оквиру 11. кола Кошаркашке лиге Србије дочекати екипу Колубаре из Лазаревца. Крагујевчани… »

Бојан Стевић за Курир: Лазаревац ће добити прикључак на ауто-пут Милош Велики

Курир пре 4 дана
Ова година до сада је била пуна изазова за свет, нашу земљу, па и за општину Лазаревац. Број становника у централним деловима општине се из године у годину повећава, па су започети и планирани бројни инфраструктурни… »

Да вода стигне до сваког села: Председник општине Лазаревац Бојан Стевић има амбициозне планове

Вечерње новости пре 4 дана
ПРИОРИТЕТАН пројекат у београдској општини Лазаревац је наставак изградње система водоснабдевања за Араповац и Миросаљце, а упоредо се припрема и пројектно-техничка документација за остале делове ове општине. Услед свих… »

Вести дана »