Лазаревац

Нови Пазар – Колубара уживо на РТВНП (понедељак, 12.55)

РТВ Нови Пазар пре 1 дан
Тренер фудбалера Новог Пазара Дарко Тешовић рекао је да је убеђен да ће његов тим успети да превазиђе тренутну кризу, као и да верује да ће се то догодити већ на предстојећој утакмици 20. кола Прве лиге против Колубаре… »

Нови Пазар – Колубара уживо на Радио-телевизији Нови Пазар

ИндексОнлине пре 14 сати
НОВИ ПАЗАР – Тренер фудбалера Новог Пазара Дарко Тешовић рекао је да је убеђен да ће његов тим успети да превазиђе тренутну кризу, као и да верује да ће се то догодити већ на предстојећој утакмици 20. кола Прве лиге… »

Тешовић: Успећемо да превазиђемо кризу, надам се већ против Колубаре

Радио сто плус пре 15 сати
Тренер фудбалера Новог Пазара Дарко Тешовић рекао је да је убеђен да ће његов тим успети да превазиђе тренутну кризу, као и да верује да ће се то догодити већ на предстојећој утакмици 20. кола Прве лиге против Колубаре… »

Најбоља представа на фестивалима: "Тихи дечак" за децу оштећеног слуха

иКрагујевац пре 18 сати
Представа Дечјег позоришта у Крагујевцу „Тихи дечак", заснована је на принципима такозваног "платформ" театра, где глумац на сцени може бити и глумац, и лутка, и реквизит. Проглашена је најбољом представом на фестивалима у… »

Булатовић: Лазаревачка села претворена у гасне коморе, људи се боре за ваздух

Данас пре 2 дана
Медошевац, Велики Црљени и друга села у Лазаревцу претворена су у гасне коморе, а мештани се боре за ваздух јер су им плућа препуна пепела и прашине, казао је Дејан Булатовић, потпредседник Странке слободе и правде, и додао… »

Представи КО НЕМА У ВУГЛА, ГУГЛА две награде на 12. Фестивалу "Мали Јоаким"

ИнфоКГ пре 2 дана
На 12. Фестивалу за децу и младе "Мали Јоаким", одржаном у Лазаревцу, тинејџ представа крагујевачког Тетара "Ко нема у вугла, гугла", припале су две награде - за сценографију Ани Колбјановој и Слађани Килибарди и за глумачко… »

Четврт века рада најпродуктивнијег копа РБ „Колубара“

БизЛифе пре 2 дана
Фото: Промо Снага и упорност „Тамнаве“ и њених запослених Јубилеј 25 година рада Површинског копа „Тамнава – Западно поље“, који је ослонац производње и напродуктивнији у ЕПС-овом оганку РБ „Колубара“, обележен… »

Четврт века рада најпродуктивнијег копа РБ „Колубара“

Телеграф пре 2 дана
Снага и упорност „Тамнаве“ и њених запослених. Јубилеј 25 година рада Површинског копа „Тамнава - Западно поље“, који је ослонац производње и напродуктивнији у ЕПС-овом оганку РБ „Колубара", обележен је свечаном… »

За њега је клуб божанство: Иван је Интериста до сржи, основао је први фан клуб интера у Србији! (фото) (видео)

Хот спорт пре 2 дана
На шта сте спремни због свог омилијеног клуба или фудбалера? Колико далеко сте спремни да одете због љубави ка клубу? Наш данашњи саговорник спреман је на све због Интера Када кажемо све, мислимо баш све. Наш данашњи… »

Погледајте акцију српске полиције: Овако су "пали" Тоцило и екипа! (видео)

Мондо пре 3 дана
Младен Н. (37), звани Тоцило, из Амерића код Младеновца ухапшен је јутрос у полицијској акцији у којој је заплењено 77 килограма хероина, пишу београдски медији. Младен Н. (37), звани Тоцило, из Амерића код Младеновца… »

Вести дана »