Луксембург

Новости сазнају: Ево коме ће Вучић дати ордење - они се месецима храбро боре против ковида

Вечерње новости пре 18 дана
СРБИЈА и свет ће сутра обележити Дан примирја у Првом светском рату у знак сећања на 11. новембар 1918. године, када су силе Антанте потписале примирје са Немачком и тиме окончале Први светски рат. Председник Србије… »

Ево ко ће све добити одликовања!

Ало пре 18 дана
Дан примирја у Првом светском рату обележава се у знак сећања на 11. новембар 1918. године, када су силе Антанте потписале примирје са Немачком и тиме окончале Први светски рат. Србија и свет ће сутра обележити Дан примирја… »

Пјанић одбио светског шампиона, открио због чега је страховао!

Спортске.нет пре 19 дана
Везиста Барселоне није прихватио прилику са 18 година да заигра са највећим именима европског фудбала. Један од двојице најбољих фудбалера Босне и Херцеговине Миралем Пјанић открио је да је својевремено одбио да се прикључи… »

Нова утопија ЕУ: Максимални минималац за све државе — од Луксембурга до Бугарске

Спутник пре 20 дана
Може ли Европска унија да заличи на социјалну државу која ће водити рачуна о „пристојном животу“ својих радника, како се томе нада шефица Европске комисије Урсула фон дер Лајен? Или је директива о минималним платама у… »

Нова утопија ЕУ: Како ускладити минималац за све државе – у Луксембургу је 2.000 евра, а Бугарској 300 евра

Вечерње новости пре 20 дана
МОЖЕ ли Европска унија да заличи на социјалну државу која ће водити рачуна о „пристојном животу“ својих радника, како се томе нада шефица Европске комисије Урсула фон дер Лајен. Или је директива о минималним платама у… »

Како на биралишта, законском принудом или слободном вољом

Нова пре 23 дана
Да би спречиле ниску излазност, поједине државе законом приморавају грађане да испуне своју дужност. Белгија има најдужу традицију обавезног изласка на изборе, још од 1892. за мушкарце, а за жене од 1949. године. Поред… »

Држављани седам земаља међу жртвама напада у Бечу

Ал Јазеера пре 24 дана
Словачка полиција је објавила да су власти у Братислави упозориле Аустрију на нападача, након што је покушао купити муницију у тој земљи. Двоје Аустријанаца, Нијемац и држављанин Сјеверне Македоније убијени су у нападу у… »

Цвејић: Не видим да се ишта променило у начину рада и извештавања Н1 (ВИДЕО)

Цензоловка пре 25 дана
"Урадиће се исто као 2016. године, затражиће се већ постојећа документа која постоје код релевантних институција, у законским оквирима се ништа није променило, је не видим да се нешто променило у начину извештавања и… »

Цвејић: Не видим да се ишта променило у начину рада и извештавања Н1

Н1 Инфо пре 25 дана
"Урадиће се исто као 2016. године, затражиће се већ постојећа документа која постоје код релевантних институција, у законским оквирима се ништа није променило, је не видим да се нешто променило у начину извештавања и… »

Зашто Словачка тестира целу популацију на корону?

Вести онлине пре 26 дана
Словачка, земља од 5,5 милиона становника, тестираће целу своју популацију на присуство коронавируса како би избегла увођење строгих карантинских мера, пише кафкадеск.орг. Сви откривени случајеви биће у обавези да поштују… »

Вести дана »