Нови Пазар

Поповић пред сутрашњи сусрет са Вршцем: Битна утакмица за место у врху

ИндексОнлине пре 2 дана
НОВИ ПАЗАР – Тренер кошаркаша Новог Пазара Оливер Поповић рекао је да је у борби за врх табеле у Кошаркашкој лиги Србије (КЛС) његовој екипи у 16. колу неопходна победа над Вршцем на домаћем терену. “Нимало лака… »

Одржана 7. седница Главног одбора Странке демократске акције Санџака

ИндексОнлине пре 2 дана
НОВИ ПАЗАР – Седма седница Главног одбора Странке демократске акције Санџака, одржана је Новом Пазару. Након избора нових чланова Главног одбора Странке, усвојене су Одлуке о образовању Кадровске комисије, Изборне комисије… »

Поповић: На Вршац са више енергије (недеља, 18.00)

РТВ Нови Пазар пре 2 дана
Тренер кошаркаша Новог Пазара Оливер Поповић рекао је да је у борби за врх табеле у Кошаркашкој лиги Србије (КЛС) његовој екипи у 16. колу неопходна победа над Вршцем на домаћем терену. “Нимало лака утакмица, а нама… »

СДА: Одржана 7. сједница Главног одбора Странке

РТВ Нови Пазар пре 2 дана
Седма сједница Главног одбора Странке демократске акције Санџака, одржана је Новом Пазару. Након избора нових чланова Главног одбора Странке, усвојене су Одлуке о образовању Кадровске комисије, Изборне комисије, као и нови… »

Новопазарцу за којим је јурила Интервентна ипак одређен притвор: Суд прихватио жалбу тужилаштва

Телеграф пре 3 дана
Е. Б. (28) Суд је одредио меру задржавања до 30 дана. Основни суд у Новом Пазару је на захтев Основног тужилаштва данас одредио притвор до 30 дана Новопазарцу Е. Б. (28) због напада на овлашћено службено лице у вршењу… »

Турска компанија ТАŞИАПИ објавила податке о радовима на путу НП-ТТ

Санџак пресс пре 2 дана
Турска компанија ТАŞИАПИ званично је објавила неке податке о радовима који ће се изводити на дионици пута Нови Пазар-Тутин. Иако становници Тутина и Новог Пазара жељно очекују дуго најављивани почетак радова, обзиром да су… »

Додјелом награда завршене “Зимске спортске игре” у организацији ИУНП-а

Санџак пресс пре 2 дана
Свечаном додјелом награда у округлој универзитета, окончане су зимске спортске игре у организацији Интернационалног универзитета у Новом Пазару. Уручене су медаље и награде најбољима за прва три мјеста у стоном тенису као и… »

Растић заузео 50. Место на ИБУ купу у Осрбљу

ИндексОнлине пре 2 дана
НОВИ ПАЗАР – Репрезентативац Србије у биатлону Дамир Растић заузео је данас 50. место у трци потере на 12,5 километара на ИБУ купу у Осрбљу. После 59. позиције у спринту, тридесетједногодишњи Сјеничанин је у потери у том… »

Катарина Живковић проговорила о вези са Едисом Фетићем: Упознали смо се на мом наступу у Новом Пазару

Ало пре 4 дана
Истина или не? Зорица Марковић открила је да је Едис Фетић имао аферу са Катарином Живковић, а сада се огласила и певачица. Она каже да приче нису истините, а онда је објаснила како зна Фетић, ког прати и на друштвеним… »

Комисија за недељу дана одлучује о расподели новца медијима

Радио сто плус пре 3 дана
Комисија која ће одлучивати о расподели новца за суфинансирање медијских пројеката у Новом Пазару заседаће у петак, 24. јануара, сазнаје радио Сто плус. Комисију ће чинити Едиб Хонић (предлог Удружења новинара Србије)… »

Временска прогноза »

Нови Пазар »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
-6 ˚C
уторак
Делимично облачно
Делимично облачно
-9˚ / 1˚
среда
Делимично облачно
Делимично облачно
0˚ / 10˚

Вести дана »

Отворен 50. Светски економски форум у Давосу

Вечерње новости пре 3 сатајош 1 повезана

Исламска држава има новог вођу

Вести онлине пре 1 сатјош 1 повезана

До краја јануара без праве зиме, температура у порасту

Вечерње новости пре 3 сатајош 1 повезана

На данашњи дан, 21. јануар

Б92 пре 52 минутајош 1 повезана