Панчево

Пекара у Панчеву има генијалан начин да угости муштерије - и заштити се од вируса

Ноизз пре 1 сат
Власници једне пекаре у Панчеву су смислили најбезбеднији начин на који Панчевци могу купити свој омиљени доручак. Дошли су на генијалну идеју и направили Бурекомат, пише Мондо.рс – Идеја о бурекомату, односно шалтеру… »

Дневно и по 150 нових компанија у блокади: Економисти: "Ово је први удар, подршка државе важна, али је проблем глобални пад…

Блиц пре 6 сати
Од почетка пандемије (9. марта) до петка, 27. марта, у Србији су блокирани рачуни 940 компанија, при чему њих 279 први пут од оснивања. У блокаду је током овог месеца ишло и по 150 фирми дневно. Међу компанијама које су 27… »

Уместо две недеље код куће провешће 15 месеци иза решетака: Пресуда у Панчеву због кршења мера самоизолације

Блиц пре 12 сати
Основни суд у Панчеву изрекао је данас казну од 15 месеци затвора за Ш.Р. (71) због кршења мере обавезне самоизолације након повратка из Црне Горе. Пресуда је изречена након што је суђење одржано путем скајпа између… »

Панчево: Пензионеру петнаест месеци затвора због кршења самоизолације

РТВ пре 13 сати
ПАНЧЕВО - Основни суд у Панчеву изрекао је данас казну од 15 месеци затвора за Ш.Р. (71) због кршење мере обавезне самоизолације након повратка из Црне Горе. Пресуда је изречена након што је суђење одржано путем скајпа… »

"Гаспромњефт" даје бесплатно гориво за полицију и здравство

РТС пре 14 сати
Компанија "Гаспромњефт" најавила је да ће у априлу и мају дати бесплатно дизел гориво за полицијске и медицинске службе у Србији. Руски "Гаспром њефт" обезбеђује гориво за здравство и полицију Србије, а како је саопштила… »

Чачак међу градовима у којима је током три последње недеље највише фирми отишло у блокаду

Морава инфо пре 5 сати
ЧАЧАК – Од почетка пандемије (9. марта) до петка, 27. марта, у Србији су блокирани рачуни 940 компанија, при чему њих 279 први пут од оснивања. У блокаду је током овог месеца ишло и по 150 фирми дневно. Међу компанијама… »

Безбедно до омиљеног доручка – У Панчеву направљен БУРЕКОМАТ

Луфтика пре 12 сати
Власници једне пекаре у Пначеву су смислили најбезбеднији начин на који Панчевци могу купити свој омиљени доручак. Направили су Бурекомат, пише Мондо.рс – Идеја о бурекомату, односно шалтеру преко којег се врши продаја… »

У панчевачкој Машинској школи спојили праксу и хуманост: Професори и ђаци праве визире за здравствене раднике видео

Курир пре 13 сати
У време ванредног стања настава у школама обавља се путем интернета, док је мало теже организовати практичну наставу за средњошколце. У Машинској школи Панчево су се досетили и спојили корисно и хумано. Професори са… »

Суђење преко скајпа због кршења самоизолације: Мушкарац (71) осуђен на 15 месеци затвора

Курир пре 13 сати
Основни суд у Панчеву изрекао је данас казну од 15 месеци затвора за Ш.Р. (71) због кршење мере обавезне самоизолације након повратка из Црне Горе. Пресуда је изречена након што је суђење одржано путем скајпа између… »

Роде испуниле вештачко гнездо у Баранди

Дневник пре 14 сати
БАРАНДА: Прошле недеље све Баранђане обрадовала је вест да су, још једном, роде потврдиле како воле њихово село. Више нема сумње, роде су прихватиле вештачку металну платформу која је почетком фебруара постављена уместо… »

Вести дана »