Подгорица

Подгоричанка којој је забрањен улаз у Србију: Ко је чланица "женске банде" коју је дечко данима мучио у стану?

Блиц пре 2 сата
Николија Нина Лачевић коју је дечко Петар Пејовић (24) претукао у стану у Подгорици због чега је интервенисала полиција, од раније је позната српској и црногорској полицји, а нашла се и на списку особа којима је забрањен… »

Војницима у Црној Гори забрањују учешће у литијама?

РТВ пре 14 сати
ПОДГОРИЦА - Против припадника Војске Црне Горе који буду присуствовали литијама биће покренут дисциплински поступак и биће удаљени из службе, пишу "Вечерње новости". Припадници Војске Црне Горе би, поред тога, требало да… »

Суђење за Југетово убиство почеће 10. марта, оптужени негира кривицу

Врање невс пре 9 сати
Пред Вишим судом у Врању у среду је одржано припремно рочиште у предмета везаном за убиство Врањанца Југослава Југета Цветановића, на коме је донета одлука да главни претрес у овом предмету почне 10. марта, потврђено је у… »

Савет Европе критикује Подгорицу: Нисмо разумели зашто је потребан пренос црквеног власништва

Спутник пре 11 сати
Савет Европе објавио је Нацрт постмониторинг извештаја за Црну Гору у којем је битан део посвећен Закону о слободи вероисповести уз нагласак на то да су власти у Подгорици уверавале Венецијанску комисију да пренос имовине неће… »

Пријава против два малолетника из Никшића због паљења заставе

РТВ пре 9 сати
ПОДГОРИЦА - Полиција је у Никшићу поднела кривичну пријаву против двојице малољетника због скрнављења државне заставе, саопштено је из Управе полиције. "Никшићка полиција је, поступајући по пријави грађана, обавила… »

Чланицу женске банде претукао дечко: Комшије чуле запомагање, насилник добро познат полицији се закључао у стану и…

Блиц пре 8 сати
Права драма одиграла се јуче у згради код Кривог моста у Подгорици, када се Петар Пејовић (24), који према евиденцији полиције слови за безбедносно интересантну особу, након што је пребио своју партнерку Николију Нину… »

Полиција на прагу да расветли убиство Рогановића и рањавање Крстовића, ДНК открива саучеснике?

Вечерње новости пре 1 сат
Притвор Драгиши Булатовићу, чији су трагови нађени крај запаљеног аута. ЦРНОГОРСКА полиција на прагу је да реши оружани напад на Игора Крстовића (35), који се догодио надомак његове куће у Подгорици 28. јануара ове… »

Хитна вест стиже из Ватикана

Ало пре 2 сата
Црна Гора се није нашла на листи земаља које Папа планира да посети током ове године. Влада Црне Горе је у децембру, после сусрета премијера Душка Марковића и папе у Ватикану, помпезно најавила да ће поглавар Римокатоличке… »

Брат за брата? Заказано суђење за брутално убиство Цветановића у Врању

Србија данас пре 3 сата
Суђење за убиство Југослава Цветановића који је изрешетан у хаустору у центру Врања заказано је за 10. март. За ликвидацију Цветановића, који је рођени брат брат Саше Цветановића Питбула, окривљен је Марјан Вујачић из… »

Чланицу женске банде претукао дечко: Одбио да се преда, закључао се у стан, а онда је настала драма

Вечерње новости пре 6 сати
Права драма одиграла се јуче у згради код Кривог моста у Подгорици, када се Петар Пејовић (24), након што је пребио своју партнерку Николију Нину Лачевић закључао у стан. Права драма одиграла се јуче у згради код Кривог… »

Временска прогноза »

Подгорица »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
8 ˚C
четвртак
Слаба киша
Слаба киша
4˚ / 11˚
петак
Делимично облачно
Делимично облачно
2˚ / 12˚

Вести дана »