Подгорица

После три дана потраге: Пронађена девојчица која је нестала у среду у Подгорици

Блиц пре 5 сати
Дванаестогодишња девојчица, чији је нестанак пријављен у среду, пронађена је жива и здрава данас, саопштено је ЦдМ-у незванично из полиције. Како су додали, обавештена је породица и Центар за социјални рад. Девојчица је… »

Влада хитно повлачи 37,4 милиона еура од добити ЕПЦГ

СЕЕбиз пре 12 сати
ПОДГОРИЦА - Електропривреда Црне Горе (ЕПЦГ) до 15. децембра ове године ће донијети хитну одлуку о подијели акционарима добити из претходних година која износи око 48 милиона еура. То је дефинисана информацијом коју је Влада… »

Нестала девојчица (12) ! Полиција три дана безуспешно трага за њом!

Ало пре 11 сати
Потрага у току, али да не могу давати никакве детаљне информације јер се ради о малолетници. * Мајка је већ тражила помоћ од надлежних институција, јер јој је дете и раније бежало од куће * Вест о нестанку девојчице није… »

Играчке повучене из продаје: Штетне по здравље деце

Б92 пре 14 сати
Подгорица -- Компанија Сонита из Тузи у Црној Гори повукла је из своје радње играчке “Лутка беба”, “Лутка Фрозен” и “Пони сет”, због повећаног садржаја фталата. Фталати могу нашкодити здрављу деце и узроковати… »

Влада за Монтенегро Аирлинес издваја 21 милион еура

СЕЕбиз пре 18 сати
ПОДГОРИЦА - Влада Црне Горе издвојила је 21 милион еура у буџету за 2020. годину за консолидацију Мотненегро Аирлинеса, саопштио је министар финансија Дарко Радуновић додајући да национална авио компанија доприноси туризму и… »

"Понижење за више од 5.000 погинулих и 7.000 ратника, учесника у балканским ратовима": Без новца за пројекат о Споменици

Вечерње новости пре 19 сати
НВО "Друштво за историјска истраживања" није добило од министарства културе новац за пројекат. ВРЕДНИ пројекат НВО "Друштва за историјска истраживања" из Подгорице - Споменица палих за отаџбину - губици црногорске војске у… »

Европска комисија Црној Гори упутила замерке: Брине их правосуђе, полиција, корупција

Вечерње новости пре 1 дан
Из ЕК упозоравају да је Црној Гори потребан независан и ефикасан институционални одговор на оптужбе о корупцији. БРОЈНЕ замерке, али и бригу упутила је Европска комисија на адресу званичне Подгорице због проблема који потресају… »

Ђукановић и Матарела пустили у рад подводни енергетски кабл између Црне Горе и Италије

Глас Америке пре 1 дан
ПОДГОРИЦА — Предсједници Црне Горе и Италије Мило Ђукановић и Серђо Матарела пустили су у рад подморски кабл између Црне Горе и Италије, поручујући да је реализацијом овог пројекта направљен енергетски мост између двије… »

На лицу места: Језеро дубоко 15 метара освануло усред села код Никшића /фото/

Спутник пре 1 дан
Село Броћанац, у близини Никшића, у жижи је црногорске јавности због поплава које су га задесиле. Обилне кише су у селу направиле дословце „језеро“, које је на појединим мјестима било дубоко и до 15 метара. Резултат је… »

Шанса за Србију? Пуштен у рад подморски кабл између Црне Горе и Италије вредан милијарду евра

Б92 пре 1 дан
Подгорица, Београд -- Подморски кабл између Црне Горе и Италије, вредан милијарду евра, званично је пуштен у рад на свечаностима које су истовремено одржане у Црној Гори и Италији. Председник Црне Горе Мило Ђукановић рекао… »

Временска прогноза »

Подгорица »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
11 ˚C
недеља
Делимично облачно
Делимично облачно
13˚ / 17˚
понедељак
Повремени пљускови
Повремени пљускови
11˚ / 16˚

Вести дана »