Саво Милошевић

Необичан трансфер! Партизан експресно продао првотимца, али није узео паре!

Блиц спорт пре 6 сати
Након кратких преговора Златан Шеховић се договорио са челницима Макабија из Нетаније и потписао уговор са тим клубом. Према информацијама , је продао талентованог фудбалера не за новац - већ за проценат од наредне продаје… »

‘Прва ласта’ оде: Партизанова жеља из Ивањице напустила Србију! (фото)

Хот спорт пре 2 сата
Спортски сектор Партизана је пред крај јесени у свој тефтер уписао два играча Јавора, а један сигурно неће доћи у Хумску. Желео је Саво Милошевић прво у својим редовима нападача Ивањичана Николу Петковића. Потом се у… »

Партизан пустио левог бека: Златан Шеховић пронашао нови клуб, црно-белима проценти!

Курир пре 3 сата
Златан Шеховић талентовани фуидбалер Партизана се договорио са челницима Макабија из Нетаније и потписао уговор са тим клубом. Специјални извештач Курира из Белека - Немања Илић Млади леви бек Партизана није у првом плану… »

Фудбалски маратон у Белеку: Партизан у среду игра два меча

Мондо пре 5 сати
Прву првоверу на зимаким припремама црно-бели имаће у среду против Виторула, а неколико сати касније састаће се са старим ривалом Краковијом. Прву првоверу на зимаким припремама црно-бели имаће у среду против Виторула, а… »

Човек који је променио Партизан из корена: Доктор Марко Стојановић открио тајну сјајних резултата црно-белих ове сезоне!

Курир пре 5 сати
Марко Стојановић је доктор чије се име у последње време спомиње, не само у медицинским, већ и у спортским круговима. Специјални извештач Курира из Белека - Немања Илић Управо њега сматрају једним од најзаслужнијих особа… »

Партизан послао 19-годишњака у Израел, тамо га чека бивши тренер црно-белих!

Телеграф пре 6 сати
Шеховић иде код Драпића. Златан Шеховић званично је представљен у Макабију из Нетање. Клуб је потврдио да је Шеховић дошао на позајмицу до краја сезоне уз опцију откупа на наредне три године, пошто се у Партизану није… »

Шеховић отишао, Партизану проценти

Моззарт спорт пре 7 сати
Наставак каријере у Израелу. Испрва сматран за велику наду Партизана, али код Саве Милошевића скрајнут у други план. За обе стране најбоље решење у таквим околностима – растанак. Па је Златан Шеховић данас напустио Хумски… »

Партизан нашао и трећег ривала у Турској: Румунска легенда тестира црно-беле

Телеграф пре 7 сати
Румунски клуб, који са клупе предводи легенда Георги Хаџи ће први на терен са изабраницима Сава Милошевића. Било је планирано да Партизан у првом делу припрема, на коме је акценат на стицању снаге, одигра и две контролне… »

Стојановић: Садик на нивоу Премијер лиге

Спортски журнал пре 9 сати
Марко Стојановић, најближи сарадник Сава Милошевића, о Партизановој физичкој доминацији. Знате ли шта је била подлога Партизанове лепе јесење игре, презентоване и на међународној сцени, нарочито у уводу квалификација… »

Стојановић: Успео сам да убедим стручни штаб - физичке перформансе веома су важан сегмент при куповини

Спортски журнал пре 11 сати
Од 100 врхунских фудбалера, 98 има сјајне физичке перформансе - наводи Марко. Консултује ли вас Саво Милошевић приликом ангажмана играча? - Успео сам да убедим стручни штаб: физичке перформансе веома су важан сегмент при… »

Вести дана »