Kamatica

Gde su u Srbiji naskuplji kvadrati?

Kamatica pre 7 dana
Sajt za oglašavanje nekretnina 4zida.rs predstavio je novu funkcionalnost – prikaz raspona procečnih cena. Putem grafikona, postavljenih na sam oglas, prikazana je prosečna cena kvadrata za traženi deo grada. Ovom funkcionalnošću obuhvaćene su… »

Bolji posao - više novca: Pogledajte poslednju ponudu poslova ove radne nedelje

Kamatica pre 7 dana
Kompanija: Poslovi Infostud Pozicija: Prodajni savetnik za rad sa ključnim klijentima Uslovi: Spremnost na rad u timu, želja za radom sa klijentima, spremnost na poslovna putovanja jednom nedeljno, orijentisanost na prodaju Lokacija: Subotica Kompanija… »

Usvojen budžet za 2020. godinu: Više para za investicije, ekologiju i lečenje retkih bolesti

Kamatica pre 7 dana
Budžetom su predviđeni ukupni prihodi od 1.314,5 milijardi dinara i rashodi u visini 1.334,7 milijardi dinara, što daje deficit od 20,2 milijarde dinara, odnosno 0,3 odsto BDP-a. Za sledeću godinu projektovan realni rast privrede je četiri odsto… »

Gejming industrija u Srbiji napravila prihod od skoro 100 miliona evra

Kamatica pre 8 dana
Kako navode predstavnici te asocijacije, izveštaj je samo prvi korak ka dobijanju što jasnije i preciznije slike o stanju u srpskoj gejming industriji. U izveštaju se navodi da je prošle godine u Srbiji napravljeno više od 70 video igara i da je u… »

Air Srbija ponovo uspostavlja let do Istanbula

Kamatica pre 7 dana
Er Srbija će obavljati letove tri puta nedeljno i polaziće iz Beograda ponedeljkom, sredom i petkom, uz dodatne letove nedeljom u periodu od 22. decembra do 5. januara. Nakon početnog perioda, srpski avio-prevoznik će razmotriti eventualno povećanje… »

Veće subvencije za sve koji recikliraju

Kamatica pre 8 dana
Predlogom budžeta za sledeću godinu resoru zaštite životne sredine predviđeno je 27 odsto više novca. Sav "višak" će biti usmeren u budžetski fond, pa će on zapravo biti veći 45 procenata. Srbija, baš kao i ostale zemlje sveta, pokušava da se… »

Srednji kurs ovog četvrtka je 117,5932

Kamatica pre 8 dana
Dinar je prema evru na istom nivou kao pre mesec dana, na godišnjem jači za 0,7 procenata, a u odnosu na početak godine jači za 0,5 procenata. Indikativni kurs dinara prema dolaruje oslabio u sredu za 0,1 posto na 106,9321 dinara za dolar.Dinar prema… »

Komercijalna se širi i na Severnu Makedoniju

Kamatica pre 8 dana
Sa vizijom od pet godina predvideli smo, bez obzira na vlasničku strukturu, da će Komercijalna banka proširiti svoje poslovanje na Severnu Makedoniju i pojačati poslovanje u Bosni i Hercegovini - najavio jeu sreduprvi čovek Komercijalne banke… »

Iskreni saveti Bila Gejtsa za uspeh u biznisu

Kamatica pre 7 dana
“Uspeh je loš učitelj. On pametne ljude zavede da misle da ne mogu izgubiti.” Koliko god uspešni bili, važno je da ostanete skromni. Kao i sam život, i uspeh je prolazan. Može presušiti u trenutku. Jedina konstanta u životu je promena… »

Najvredniji klub na svetu je Mančester Siti

Kamatica pre 8 dana
Fajnenšl tajms (Financial Times) izeštava da je ovim dogovorom tržišna vrednost Mančester Siti dostigla 4,8 milijardi dolara, a da će vlasnik kluba, City Football Group (CFG), sveži kapital upotrebiti za dalju ekspanziju poslovanja. „Silver… »

Kamatica, najnovije vesti »